Безплатна доставка за поръчки над 100.00лв!!!

Еротично и секси бельо, Дамско бельо и Бански костюми големи размери | Smilewear | Подари усмивка Еротично и секси бельо, Дамско бельо и Бански костюми големи размери | Smilewear | Подари усмивка

3 неща, които най-много обожават мъжете!

Докосване, думи или може би горещи експерименти в спалнята? Какво според вас вълнува най-много мъжете? Какви сексуални фантазии им идват на ум 24 часа в денонощието? Може би изобщо не мислят за секс. Добре, добре … никой от нас не вярва в подобни приказки. И така, какво да направите, за да повишите температурата в спалнята? Време е да разсеете съмненията и да отговорите на най-важния въпрос във връзката: Как да бъдете двама?

Добра подкрепа

Сини хапчета? О, не! Говорим за много по-добри стимуланти – феромони, известни още като стимуланти на възбуда. Мислите ли, че вашият мъж ще може да ви устои, когато излезете от душ, изпълнен с пара направо в прегръдките му? Хм, със сигурност не, но просто помислете какво ще се случи, ако напръскате тялото си с феромонен парфюм. Леле мале! Няма да можете да намерите пътя си до леглото! Може би е още по-добре – ще се грижите един за друг по пътя от банята до … кухнята, хола, завършвайки приятна игра на пода в коридора! Може ли нещо по-добро от горещ спонтанен секс? Може би не е толкова спонтанно и за двама ви, защото сте планирали „randez vous“ с феромони много по-рано. А вашият мъж … е, той просто попадна във вашия секси капан!

Време за игра…

… прелюдията, която ти е любима! Сигурни ли сте, че знаете как да го играете? Използвате ли всички налични трикове? Или обикновено прескачате тази част от удоволствието? Е, бързите изживявания могат да бъдат много по-интензивни от дългата, чувствена игра, но ако искате да включите партньора си – дайте му време… Най-добрият начин да разнообразите предиграта е стимулиране на всичките му сетива. Да, мъжете са визуализатори, но ако го лишите за миг от този смисъл … другите сетива стават по-силни! От тук започва най-доброто забавление! След като покриете очите му с деликатна, сатенена лента, нека го докосне. Оставете го да броди с върха на пръстите си над голото ви тяло и да насочи ръцете си, където искате да бъдат. Целувайте го без предупреждение, докосвайте рамото му фино с устата си и дори леко хапете ухото му. Виждате ли се в тази невероятно гореща ситуация във вашето въображение? Ако е така, вече знаете, че вълнението достига своя зенит и е време за останалата част от тази невероятна вечер.

Какво харесват най-много мъжете?

Секси бельо, разбира се. Обичаме го, момчетата го обичат, така че за ваше и за негово удоволствие – облечете най-доброто си еротично бельо! Може би вместо да купувате нещо, което харесвате, струва си да попитате партньора си за неговото мнение? Харесвате ли черно дантелено бельо? Той никога не се оплаква? Ако той не се оплаква, това означава, че го харесва, но … някога сте го питали какво наистина харесва? Какво би искал да види на вас, какви са палавите му фантазии. Може би мечтаете за едни и същи неща, но и двамата сте твърде срамежливи, за да го кажете? Eлате в онлайн магазина ни да пазарувате заедно. Нашият магазин може да бъде наистина полезен за вас в този вид ситуация, независимо на кое ниво на пикантност сте. Моментът на избора на новото ви еротично бельо ще създаде приятно напрежение между вас двамата и това напрежение ще се засилва минута след минута. Изберете любимия си комплект. Докато чакате пратката, пълна с удоволствие, вече ще знаете, че това е добро решение. Решение, което ще ви донесе горещи моменти и в спалнята, и извън нея.

Източник: Obsessive

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е защитено!
X