Безплатна доставка за поръчки над 100.00лв!!!

Бельо и бански костюми | Smilewear | Подари усмивка Бельо и бански костюми | Smilewear | Подари усмивка

Често задавани въпроси

КАК ДА ПОРЪЧАМ?

Може да закупите продукти от нашия сайт с или без регистрация. Регистрацията ви дава възможност да получавате информация за специални условия, нови продукти и др. При заплащане с банкова карта, регистрацията е задължителна. За да изпълним поръчката Ви е необходимо да сте попълнили вярно формата за доставка. Когато направите поръчка, ще получите имейл, съдържащ информация за продуктите, стойност на поръчката и срок на доставка.

КАК ДА ПЛАТЯ?   

В момента на изпращане на пратката ще получите информационен имейл с номера на пратката.

Начини на плащане:

– Плащане чрез Пощенски паричен превод. Съгласно чл. 3 от наредба Н-18 на НАП, това ни освобождава от задължението да издаваме касов бон за всяка продажба.

Когато получавате пратка с наложен платеж през офис или автомат на Спиди, или когато куриерът предава пратките и приема плащането от вас, се издава т.н. Разписка за прием на паричен превод. Това е документът, който удостоверява фактическото предаване на парите при доставка с куриер по същия начин, по който касовата бележка удостоверява плащането в нормален магазин. Запазете този документ и го подвържете към фактурата, която сме издали и приложили към пратката.

– Банков превод – На имейла ще получите покана за заплащане на поръчката, съдържаща сумата, номера на сметката, на който трябва да извършите плащането, и основание за плащане.  Веднага след начисляването на плащането ще Ви изпратим поръчаните артикули.

– Плащане с банкова карта през ВПОС. В случай, че плащането е направено с банкова карта, възстановяването на суми се извършва, чрез нареждане на обратна операция по картата с която е направено плащането в срок от 7 дни от датата, на която сме информирани за този факт.

За доставка за поръчка над 100.00 лв. – Доставката се поема от Smilewear.eu

КАК ЩЕ ПОЛУЧА СВОЯТА ПОРЪЧКА?

При поръчка от сайта Smilewear.eu доставката се извършва само на територията на България. Доставката се извършва в рамките на 1 – 12 работни дни. Възможни са закъснения в доставките поради неблагоприятни метеорологични условия, национални празници и почивни дни.
Не предлагаме опция „Преглед на пратка преди доставка“.
Може да получите поръчаните продукти с куриер:
До офис на куриерска фирма, удобен за Вас – според тарифата на куриера.
До посочен от вас адрес – според тарифата на куриера.

КАКВИ СА ПРАВИЛАТА ПРИ НУЖДА ОТ РЕКЛАМАЦИЯ?

Съгласно чл. 55, ал. 1 от “Закон за защита на потребителите“ (ЗЗП), потребителят има право, без да дължи обезщетение или неустойка и без да посочва причина да се откаже от получената стока в срок на 14 дни от датата на получаване на стоката. В този случай Smilewear.eu е длъжен да възстанови на потребителя в пълен размер заплатените от него суми чрез банков превод, не по-късно от 14 дни, считано от датата, на която потребителят е упражнил правото си да се откаже от стоката, съгласно чл. 55, ал. 6 от Закона за защита на потребителите. Сумите се възстановяват по банкова сметка на клиента. Потребителят е длъжен да съхранява получените от Smilewear.eu стоки, тяхното качество и безопасност по време на срока по чл. 55, ал.1 от “Закон за защита на потребителите“. За да бъдат върнати обратно закупените продукти задължително условие е те да бъдат в изряден търговски вид, без да са използвани, без да е нарушена целостта на опаковката и без да има аромати. Продуктите трябва да отговарят на вида, в който са получени от потребителя. На връщане и отказ не подлежат продукти, които не отговарят на тези условия съгласно “Закон за защита на потребителите“. Smilewear.eu има право да откаже връщането на продукт, съобразно действащото законодателство.

Поради хигиенни причини долна част на бельо – бикини, прашки, бодита и други продукти, характеризиращи се като долно бельо с допир до кожата – НЕ ПОДЛЕЖАТ на връщане и подмяна.

При връщане на закупена стока транспортните разходи са за сметка на клиента и не се възстановяват. Пратки, изпратени с наложен платеж, няма да бъдат приемани и ще бъдат връщани обратно на клиента.

error: Съдържанието е защитено!
X