Кои сме ние

Ние открихме страстта си към красивото бельо преди много години. Ако и вие обичате да се чувствате красиви всеки ден, не се колебайте и си подарете мигове наслада с луксозните модели на нашите марки. Ние знаем, че има много жени, които ценят удоволствието от първокласната изработка на качественото бельо. Както и много уверени жени, които държат на комфорта да носят такова бельо в ежедневието си.

Ние вярваме в свят, в който всеки трябва да има пълната свобода да бъде себе си, без предразсъдъци. Да експериментира. Да изрази себе си. Да бъде смел и да хване живота си като необикновено приключение. Ние знаем, че всеки има равен шанс да открие всички невероятни неща, на които е способен – без значение кои са, откъде са и как изглежда те. Ние сме тук, за да ви дадем увереност.

Smilewear е магазин за бельо, създаден за жени и с мисъл за жените. Това е място, създадено от любов към модата, където можете да намерите красиво и ексклузивно дамско бельо от известни производители на атрактивна цена. Smilewear е за жени, които търсят отлично качествено бельо, не само за всеки повод, но и за всяка фигура. Искаме да предложим комфорт и удоволствие, но също така да дадем усещане за женственост и сексуална привлекателност. Множество дизайни, стилове и цветове, елегантни сутиени, бикини, корсети, изкусителни горнища и боди, чорапи и жартиерни колани, нощници и фусти и много други уникални продукти.

Smilewear е не само дамско бельо, но и широка гама от бански костюми в огромен брой стилове, размери и цветове, които ще намерите преди да отидете на почивка, а през зимните месеци, практически предложения за костюми за плувни басейни. Опитваме се да следваме най-новите модни тенденции, но също така сочим към това, което е уникално и изключително.

Каним ви сърдечно да пазарувате в нашия магазин. Онлайн бельото трябва да идва от доказано място и да е с най-добро качество. Професионален персонал от служители, които помагат на всеки етап от поръчката, както и дългогодишен опит, безопасно и бързо пазаруване, всичко това е гарантирано от от Smilewear.

Дамското бельо за някои е само част от облеклото, нещо с малко значение. За нас това е един вид втора кожа – определящ фактор за това как да изградим комфорта на жената. От нулата, от най-дълбоките слоеве. Ето защо ние отделяме толкова много време и внимание на избора на бельо за нашия магазин, като гарантираме, че всяка жена може да намери нещо за себе си. Искаме обаче жените, които купуват от нас, да са наясно, че бельото не е само бикини и сутиени. Че това е не само комфорт, но и забавление с форма. Че сред продуктите за бельо има толкова много съкровища, които могат да променят нашия подход към тялото, да ни накарат да се чувстваме секси или уверени в себе си. И го правят благодарение на добрия дизайн, страхотната изработка, висококачествените материали и това, което би могло да се нарече любов към бельото. Тази любов също ни води. Ето защо ще ви разкажем малко за това, в което сме специализирани, защо се грижим за богат избор и какви продукти можете да намерите тук.

Нашата мисия

Даваме възможност на дамите да намерят самолюбов, сила и чувственост чрез предлагане на модерно и достъпно бельо без компромиси в качеството.

Близостта

Ние се гордеем с един  практически подход –  винаги има страстен експерт по бельо, готов да напътства клиента, независимо дали е по телефона, по електронна поща или в социалните медии.

Дамско бельо – в какво сме специализирани?

Изборът на дамско бельо изисква внимание и знания, така че въпреки че можете да намерите много продукти от различни области – ние сме специализирани в една категория. Сутиени. И можем да се похвалим с този огромен избор, тъй като при влизане в уебсайта на нашия магазин никоя жена няма да може да каже, че й липсва размер и никоя жена не е дискриминирана. Така че, ако сте много слаби и в същото време имате големи гърди, можете също да бъдете сигурни, че ще намерите нещо за себе си. Същото се отнася и за жени с по-голям размер, които имат по-голяма обиколка под гърдите. Искаме всички вие, независимо от формата и размера, да изберете красив, добре изработен и преди всичко удобен сутиен. Попитайте ни и ние ще съдействаме с избора.

Защо широката гама от размери е толкова важна за нас?

Дамското бельо трябва да бъде не само естетично – то трябва да осигурява на гърдите адекватна опора. И не само заради това, че им гарантираме хубава форма, въпреки че това разбира се има значение. Особено за жени, които имат малки или не много стегнати гърди. Сутиените са преди всичко за удобство за гърба, като се избягват деформации. Да, неправилно избраният сутиен има редица последици, за които много от нас не знаят. Неподходящият размер може например да причини главоболие и болки във врата, които често не са свързани със сутиен, а с други, по-сериозни заболявания. Просто трябва да се грижите за гърдите си. Полските марки са едни от малкото, които гарантират, че женските гърди са в добри ръце. Че им е била осигурена подходяща грижа. Ето защо те проектират сутиени в най-различни размери и форми, които могат да паснат на наистина различни гърди. Ние искаме всяка жена да може да намери сутиен за себе си, който да гарантира здраве и комфорт за гърба ѝ. Знаем, че много от вас имат проблем с намирането на подходящия за вас сутиен. Това се дължи главно на факта, че във веригите магазини с дрехи най-големият размер се оказва … D. А влизането в този D може да бъде проблематично, дори ако не мислите, че имате големи гърди. Малка селекция в този тип места, за съжаление, завършва с проблемите, споменати по-горе, но и със съзнанието, че нещо не е наред с нас. Ето защо за нас е важен голям избор от размери и модели. Също така се опитваме да предоставим знания за избора на сутиени, поради което постоянно допълваме блога си с ново съдържание.

Опитваме се не само да направим впечатляващ избора на сутиени. Моделната гама също трябва да бъде адаптирана към вашите различни нужди. Ето защо дамското бельо в нашия магазин е разнообразно по отношение на дизайн, цветове и декорации.

Какви сутиени можете да намерите тук?

Подплатен сутиен – идеален за жени, които имат големи гърди и искат да го укротят малко. Поради факта, че чашката е застроена, няма риск гърдата да падне или да се премести.

Полуподплатен сутиен –  този тип сутиен е малко по-предизвикателен. Полуподплатен сутиен е един от сутиените, избрани най-често от вас. Чувствен е, но и удобен, държи гърдите добре на място.

Повдигащ сутиен – сутиен, идеален за деколте, тъй като красиво оформя гърдите. Характеризира се с леко изрязани чашки. Вероятно всяка жена знае тези сутиени. Неговата задача е да оформи гърдите в две идеални полукълба и да ги изтласка, за да изглеждат по-големи. Те са най-добрите приятелки на жени, които имат малки гърди и искат да ги покажат.

Самоносещ сутиен:  тип сутиен, който трябва да е в чекмеджето на всяка жена. Може да се носи както за специални случаи, така и за тоалети, които изискват сутиенът да бъде скрит. Самоносещият сутиен поддържа гърдите, но не се вижда на гърба или раменете.

Сутиен със свалящи се презрамки: това е удобно решение за жени, които искат да открият раменете и гърба. Често подвижните презрамки могат да бъдат завързани през корема, така че този сутиен ще работи добре с изрязани рокли.

Балконетка –  Това е много популярен сутиен, който прилича малко на балкон. Характеризира се с чаша, разделена на три части и широко разстояние от презрамки. Благодарение на това повдига и закръглява бюста добре. Каишките, от друга страна, правят балконетите подходящи за стилизиране с кръгли или квадратни деколтета.

Бралет – това е сутиен  триъгълник, който може да ни напомни малко за горнище на бански костюм. Конструкцията му е проста – няма странични банели или друго за усилване. Затова се препоръчва по-скоро на жени с малки или средни гърди. В наши дни бралетките са много популярни, тъй като придават на гърдите естествен вид.

Сутиен за кърмене: Кърмещите жени се нуждаят от още повече комфорт и внимание. Следователно сутиените им трябва да бъдат лесни за обличане, меки и в същото време лесни за разкопчаване.

Нещо освен удобство?

Дамското бельо не е само за размери и материали. Искаме да се забавлявате както да избирате бельото си, така и да го носите. Ето защо ние се грижим нашият асортимент винаги да включва различни модели, но също така и цветове и декоративни елементи, които можете свободно да изберете, за да отговарят на вашите дрехи. Всеки от нас е различен – някои са елегантни, други са цветни и експериментиращи. Независимо от това кои сме обаче, ние трябва да можем да намерим нещо за себе си, което да отразява характера ни. В нашите предложения ще намерите много цветове и декорации, красиви, елегантни сутиени и изключително секси, провокативни комплекти.

Какво друго можете да намерите в нашия магазин?

Дамското бельо не е само сутиени, въпреки че те са най-важните за нас. Искаме жените да могат да намират продукти, които са създадени за тях. Ето защо се грижим за широка гама в много различни категории.

Бански костюми – женското бельо е не само това, което носим под дрехите си. Освен това ни кара да се чувстваме комфортно, когато не носим нищо друго. Банските в нашия магазин са важен елемент – искаме да ви покажем, че външният вид и комфортът могат лесно да се комбинират помежду си и не е нужно да се отказвате нито от едното. Ето защо ще намерите както костюми от една част, така и от две и три части, които просто ще искате да носите.

Бикини – без тях не можете да се движите! Бикини, хипстъри, прашки – каквото пожелаете, със сигурност ще го намерите в нашия магазин. И не само в  дантелено, секси издание. Знаем, че цените и памучното бельо, което съчетава естетика и комфорт. Ето защо ще го намерите и при нас.

Боди – за нас е изключително секси версия – провокативна, изкусителна и просто красива. Често купувате от нас дори най-смелите бодита и ние знаем, че можете да експериментирате както с модата, така и със собствения си външен вид. Обичаме го! Разбира се, бодито носи не само сексуалност, но и комфорт – затова имаме елегантно и просто боди, което ще работи чудесно като допълнение към пола или панталон.

Корсети – дамското бельо навремето е било страшно и корсетът е най-доброто доказателство за това. За щастие с времето това се е променило и корсетът вече не е устройство за изтезание, а секс символ. Можете да се чувствате добре в него и да изглеждате още по-добре.

Нощно облекло – дамското бельо също е това, което носим през нощта. И тук имаме с какво да се гордеем, защото имаме богат асортимент както от памучни продукти така и от тези, които са по-фокусирани върху насладата с външния си вид. Така че можете да изберете в какво се чувствате най-добре и в какво ще изглеждате красиво. Плюс секси пеньар или мек халат и рецептата за престой в леглото е готова.

Коригиращо бельо – ако търсите нещо, което ще подобри външния ви вид, това е точното място. Дамското бельо може да направи чудеса, ако знаете само към какво да посегнете. Ето защо нашият асортимент включва различни видове моделиращо бельо, както бикини, така и бодита, които ще ви помогнат да постигнете очаквания ефект.

Чорапогащи и чорапи – дамското бельо също е това, което носим на краката си. Помага да се подчертаят красивите им форми и да се привлече вниманието към тях. Ние се грижим краката Ви да получават толкова внимание, колкото заслужават. Ето защо имаме голям избор от чорапогащи и чорапи за вас, които ще направят външния ви вид завършен.

Вече виждате, нашият магазин е място, създадено за вас. Не искаме само определени жени със специфичен вкус да се озоват в него. Искаме да съчетава толкова стилове, колкото сте всичките вие.

Нашата визия

Ние вярваме, че всеки трябва да се чувства красив и секси, без значение от типа и формата на тялото си, размер или вярвания. Всеки заслужава висококачествено, достъпно бельо. Ние вярваме, че бельото трябва да помага на жените да празнуват тялото си, сексуалността си, истинската си същност, без значение къде ги отвежда Животът, и трябва да бъде израз на себелюбовта вместо на инструмент на прелъстяване. Ние посрещаме хора от всякакъв произход, възрасти, финансови състояния, сексуална ориентация и сексуална идентичност, без предубедени идеи, предразсъдъци или преценка.

Етично обещание

Ние насърчаваме безопасното, законосъобразно, хуманно и етично производство. Всички наши доставчици зачитат ценностите в производствата си и притежават редица сертификати, специфични за областта си. Сертификатите потвърждават, че фабриките отговарят на местните и националните закони, споразумения и всякакви кодекси. Ние виждаме уведомленията за рутините посещения и последващи одити, които гарантират, че тези кодекси за поведение продължават да съществуват. Обхванатите от тези сертификати предприятия не трябва да участват или да подпомагат използването на детски труд. Принудителния труд е забранен. Фабриките, осигуряват безопасно място за работа на всички служители.