Кои сме ние

Ние открихме страстта си към красивото бельо преди много години. Ако и вие обичате да се чувствате красиви всеки ден, не се колебайте и си подарете мигове наслада с луксозните модели на нашите марки. Ние знаем, че има много жени, които ценят удоволствието от първокласната изработка на качественото бельо. Както и много уверени жени, които държат на комфорта да носят такова бельо в ежедневието си.

Ние вярваме в свят, в който всеки трябва да има пълната свобода да бъде себе си, без предразсъдъци. Да експериментира. Да изрази себе си. Да бъде смел и да хване живота си като необикновено приключение. Ние знаем, че всеки има равен шанс да открие всички невероятни неща, на които е способен – без значение кои са, откъде са и как изглежда те. Ние сме тук, за да ви дадем увереност

Нашата мисия

Даваме възможност на дамите да намерят самолюбов, сила и чувственост чрез предлагане на модерно и достъпно бельо без компромиси в качеството.

Близостта

Ние се гордеем с един  практически подход –  винаги има страстен експерт по бельо, готов да напътства клиента, независимо дали е по телефона, по електронна поща или в социалните медии.

Нашата визия

Ние вярваме, че всеки трябва да се чувства красив и секси, без значение от типа и формата на тялото си, размер или вярвания. Всеки заслужава висококачествено, достъпно бельо. Ние вярваме, че бельото трябва да помага на жените да празнуват тялото си, сексуалността си, истинската си същност, без значение къде ги отвежда Животът, и трябва да бъде израз на себелюбовта вместо на инструмент на прелъстяване. Ние посрещаме хора от всякакъв произход, възрасти, финансови състояния, сексуална ориентация и сексуална идентичност, без предубедени идеи, предразсъдъци или преценка.

Етично обещание

Ние насърчаваме безопасното, законосъобразно, хуманно и етично производство. Всички наши доставчици зачитат ценностите в производствата си и притежават редица сертификати, специфични за областта си. Сертификатите потвърждават, че фабриките отговарят на местните и националните закони, споразумения и всякакви кодекси. Ние виждаме уведомленията за рутините посещения и последващи одити, които гарантират, че тези кодекси за поведение продължават да съществуват. Обхванатите от тези сертификати предприятия не трябва да участват или да подпомагат използването на детски труд. Принудителния труд е забранен. Фабриките, осигуряват безопасно място за работа на всички служители.