Безплатна доставка за поръчки над 100.00лв!!!

Еротично и секси бельо, Дамско бельо и Бански костюми големи размери | Smilewear | Подари усмивка Еротично и секси бельо, Дамско бельо и Бански костюми големи размери | Smilewear | Подари усмивка

Как да се почувстваме добре с голям бюст

Много жени имат комплекси, свързани с бюста. Най-често жените се оплакват, че е твърде малък. Обратното може също да работи. Противно на външния вид, твърде големите гърди също не подхождат на жените. За щастие, правилно подбраното бельо може красиво да подчертае бюста, оптически да го намали, затвърди и да ни накара да се чувстваме прекрасно с него.

Избор на подходящ размер сутиен

Основното нещо е да купите сутиен в подходящия за вас размер. Това се отнася както за размера под бюста, така и за размера на чашката. Задължително прочетете съветите ни как да изберете перфектно бельо правилно. След като знаете вече размера си погледнете и в таблицата с размерите на марката на която сте си харесали, тъй като всеки производител има леки разминавания с останалите. Имайте предвид, че например чашка D за всеки сутиен е различна. Следователно, не трябва да измерваме обиколката под бюста и да избираме номера на чашката “на око”. Най-голямата грешка е избора на твърде малка чашка, тогава гърдите се изсипват от тях и със стегната блуза не изглежда добре. От своя страна, разхлабеният сутиен не държи правилно бюста ни и може да причини голям дискомфорт. Ако имате голям бюст, трябва да си купите сутиени за стягане, повдигайки го и да се откажете от допълнителни подплънки. Също така е важно презрамките да не са твърде тесни, защото могат да влязат в тялото и да причинят болка. Широка лента под бюста също е чудесна възможност, тъй като осигурява по-голяма стабилност. Чашките от три части също са добро решение.

Голям размер сутиен и дрехи

Проблемът може да възникне, когато трябва да изберем сутиен не само за гърдите си, но и за дрехите. На първо място е добре да се откажете от много тесни блузи и рокли, защото те допълнително ще акцентират на големите гърди, а всяка грешка в съчетаването на сутиена ще бъде особено видима. Типът деколте също е важен. Облекло с V-образно деколте или плисе деколте са особено подходящи. По-добре е да се откажете от полупрозрачни материали и ако го направите, нека задължително да бъдете с гладки сутиени под тях. Алтернатива може да е сутиен във формата на лента, защото благодарение на него гърдите изглеждат по-малки. Тя обаче трябва да бъде много стабилна и добре закопчана.

Цвят на сутиен

Много може да се направи само с цвят. Хората с големи гърди трябва по-скоро да се съсредоточат върху класическите цветове, за предпочитане тъмни, защото оптически намаляват гърдите. Черно и тъмно синьо ще работят перфектно. Най-лошото решение е да носите сутиен с шарени акценти, които обикновено правят бюста да изглежда по-голям. Изключение правят само някои сутиени с вертикални ивици.

Не се колебайте и разгледайте нашите предложения – Plus size

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е защитено!
X