Безплатна доставка за поръчки над 100.00лв!!!

Еротично и секси бельо, Дамско бельо и Бански костюми големи размери | Smilewear | Подари усмивка Еротично и секси бельо, Дамско бельо и Бански костюми големи размери | Smilewear | Подари усмивка

Изглеждай прекрасно

Правилно подбраното бельо е незаменимо при оформянето на тялото, поради което си струва да обмислите избора на бельо, което най-добре отговаря на формата на дупето и бедрата. Производителите отговарят на очакванията на жените с различни видове фигура, така че всяка жена да има шанс да намери перфектната кройка за себе си. Бикините, съобразени с формата на дупето, помагат да се подчертае изкусителната линия на бедрата, независимо от тялото.

Класически бикини – на кой задник пасват?

Безспорно най-универсалният вид са бикините, които са много популярни както при тийнейджърите, така и при жените на средна възраст. Струва си да се подчертае, че те също са универсални – изглеждат страхотно на дупето, независимо от формата му. Тяхната отличителна черта е оптималната ширина, която ще работи добре при тънка фигура и фигура с ясно определени криви. Разбира се, бикините се предлагат в различни версии, което допълнително улеснява съчетаването им.

Дамите с широк ханш, характерно за фигурата тип круша, трябва да обърнат специално внимание на модите, отличаващи се с широки страни.

Бикините тип хипстър ще бъдат чудесно решение, незаменими в оптичната тънка фигура. Сред най-популярните варианти на бикините трябва да се откроят и модели със сравнително тесни страни – идеални за по-слабо развити бедрата.

Дамите с обърнато дъно във формата на сърце трябва да избират бикини, които помагат да се поддържа баланс между размера на задните части на бедрата и в долната зона. Бикини с характерен разрез на бедрата ще се окажат хит.

Кръгло дупе – кои бикини да изберете?

Най-желаната форма на задника е перфектно кръглата му форма – изпъкнало дупе. В този случай добър избор ще бъдат както по-натрупаните, така и кройките, които разкриват колкото се може повече от тялото. Трябва обаче да се подчертае, че съчетаването на бикините с формата на дупето трябва да зависи от неговата твърдост. Само в случай на твърди дупета можете да изберете бикини в минималистичен вариант. Кръглото дупе изглежда страхотно и в боксерките. Дамските шорти чудесно подчертават изкусителната му форма. Разбира се, важно е да съответстват на правилния размер на бикините. Бельото, залепващо в кожата, е не само много неудобно, но и изглежда доста грозно. От своя страна, твърде хлабавите бикини няма да прилепнат правилно в задните части и по този начин няма да подчертаят тяхната привлекателна, кръгла форма.

Тесни бедрата – кое бельо да изберете?

Зрелите жени често се оплакват от фигурата си, която се характеризира с тесен ханш и задържане на мастна тъкан в коремната област. Поради тази причина задните части често изглеждат неравномерни, а основно внимание се обръща на страните, разположени над бедрата. Бикини, съобразени с формата на тялото, трябва най-добре да покрият тези характерни несъвършенства. За целта е най-добре да заложите на стил, като например боксерки. Много е важно материалът да покрива цялото дупе, така че моделите под формата на шорти ще бъдат чудесен избор. Можете също така да се изкушите да моделирате бельо с високи бикини. В този случай ще се спечели ефекта отслабване на корема, което ще спомогне за по-добро очертаване на линията на по-малко изпъкнали бедра.

Бикини, отговарящи на квадратна какавида

Правилно поставеното бельо е в състояние да прикрие недостатъците на квадратната форма на задните части. За съжаление обикновено такава какавида е леко сплескана, така че трябва внимателно да обмислите избора на бикини, за да не подчертавате несъзнателно този дефект. Струва си да облечете бельо, което ще ви помогне да подчертаете извивките и да прикриете липсата на твърдост. Бикини, отговарящи на квадратното дъно, са предимно такива модни предложения като боксерки и шорти.

Оптимално съобразеното бельо ще ви позволи визуално да оформите формата на дупето. Чудесен избор ще бъде бельо, отличаващо се с допълнителни декоративни елементи. Боксерките или вградените бикини, завършени с дантелени панделки или атрактивни гънки, ще се окажат незаменими в подчертаването на закръглеността. Правилно подбраните модели също ще помогнат оптически да удължат краката или да прикрият извивките около корема. Противно на външния вид, дори плоското дупе може да изглежда много привлекателно, ако съответстваме на правилното бельо към него. Бикини, съобразени с формата на дупето, са ключът към подчертаването на силните страни на фигурата. Независимо от размера и твърдостта на задните части, избраните стилове на бельо могат да вършат чудеса. Разбира се, вие също трябва да се ръководите от чувството за комфорт. Независимо от кройката, много е важно бикините да са изработени от дишащи материи и да не ограничават свободата на движение. Висококачествените бикини, прашки, боксерки и къси панталони са чудесни в своята роля.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е защитено!
X