Безплатна доставка за поръчки над 100.00лв!!!

Еротично и секси бельо, Дамско бельо и Бански костюми големи размери | Smilewear | Подари усмивка Еротично и секси бельо, Дамско бельо и Бански костюми големи размери | Smilewear | Подари усмивка

PLUS SIZE избор

Ако сте човек с размер плюс, изглежда разумно да приемете, че имате нужда от сутиен в размер плюс. Със сигурност сте запознати, че оразмеряването на сутиена е много по-различно от оразмеряването на топове и рокли и нещата не са толкова прости. Много хора с голям размер, разбира се, носят сутиени с размер плюс. Но ако сте на по-малкия край на плюс, може да не се наложи. Освен това е възможно да се нуждаете от сутиен с размер плюс, дори ако за гардероба си за връхни дрехи сте на долните размери.

Какви размери сутиени са с размер плюс?

Първо за започнем с обяснението какво означава терминът „плюс размер“ в света на бельото. Тя се отнася единствено до дължината на лентата, числовата част на размера на вашата лента и няма нищо общо с размера на чашката.

Сутиените с пълен бюст и плюс размер са едно и също нещо?

Защо има значение добре прилягащата лента на сутиена? Тя е отговорна за по-голямата част от поддържащането. Ако просто предполагате, че ще ви е необходим определен размер, защото носите дрехи с размер плюс, може да се окажете в размер на лентата, който всъщност е твърде голям. Прекалено разхлабената лента няма да предложи много повдигане и може да доведе до болки в гърба и хлъзгащи се презрамки.

Как трябва да пасне лентата на сутиена, така че да знаете какво да проверите.

Причина 1: Оразмеряването на сутиена варира. Реалните числа за размерите на дрехите нямат пряка връзка с вашия размер, т.е. ако носите определен размер, това не означава, че определена част от тялото или дрехата са в същия размер. Това става особено ясно, когато се сетите, че това, което в САЩ наричат ​​размер 20, във Великобритания наричат размер 24, а в Европа наричат размер 52. Те са просто произволни числа. Размерите на сутиените, от друга страна, се основават на действителни измервания. Има много вариации в това как се измерват размерите на сутиените, като някои марки все още предпочитат традиционния метод. И това е една част от проблема. Има голям брой вариации между различните марки.

Причина 2: Повече неща влияят на прилепването на сутиена, отколкото само на измерванията. Липсата на стандартизация е една от причините, но дори ако всички сутиени се измерват абсолютно еднакво, това не би означавало, че всички, които носят един размер, имат еднакви измервания под бюста. Това е така, защото намирането на подходящ размер сутиен включва повече от просто измерване. Няколко неща влияят на размера на лентата, от който се нуждаете, като съотношението мускули/тяло/мазнини и костната ви структура. Поради това не е толкова просто. Размерите на сутиена и размерите на дрехите не се подравняват точно така. Само не забравяйте, че оразмеряването варира между различните марки, така че е напълно възможно да бъдете един размер в една марка и друг размер в друга!

Горещо препоръчваме

Независимо дали пазарувате нови ежедневни сутиени или бельо за специален повод, винаги е добре да потърсите второ мнение. Знаем колко е трудно да намерите сутиени, които да се вписват добре и да се чувствате добре, особено когато го правите сами. Ако някога сте се чувствали несигурни за размера на сутиена си или просто не знаете къде да отидете, за да намерите добри сутиени, време е да позволите помощник да ви даде съвет. Ако сте се борили с намирането на сутиени в точния размер, време е да направите промяна. Ние се гордеем с един практичен подход – винаги има при нас страстен експерт по бельо, готов да ви напътства, независимо дали по телефон, по електронна поща или социални медии.

Очакваме ви за вдъхновяващо пазаруване на запомнящо се бельо!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е защитено!
X