Искам да науча:

КАК ДА ПОРЪЧАМ?

Може да закупите продукти от нашия сайт с или без регистрация. Регистрацията ви дава възможност да получавате информация за специални условия, нови продукти и др. При заплащане с банкова карта, регистрацията е задължителна. За да изпълним поръчката Ви е необходимо да сте попълнили вярно формата за доставка. Когато направите поръчка, ще получите имейл, съдържащ информация за продуктите, стойност на поръчката и срок на доставка.

КАК ДА ПЛАТЯ?

В момента на изпращане на пратката ще получите информационен имейл с номера на пратката.

Начини на плащане:

– Плащане чрез Пощенски паричен превод. Съгласно чл. 3 от наредба Н-18 на НАП, това ни освобождава от задължението да издаваме касов бон за всяка продажба.

Когато получавате пратка с наложен платеж през офис или автомат на Спиди, или когато куриерът предава пратките и приема плащането от вас, се издава т.н. Разписка за прием на паричен превод. Това е документът, който удостоверява фактическото предаване на парите при доставка с куриер по същия начин, по който касовата бележка удостоверява плащането в нормален магазин. Запазете този документ и го подвържете към фактурата, която сме издали и приложили към пратката.

– Банков превод – На имейла ще получите покана за заплащане на поръчката, съдържаща сумата, номера на сметката, на който трябва да извършите плащането, и основание за плащане. Заплащате Вашата поръчка чрез банков превод на следните данни: IBAN:BG54RZBB91551008043470, Банка: Обединена българска банка, Банков код: BIC: RZBBBGSF. Веднага след начисляването на плащането ще Ви изпратим поръчаните артикули.

– Плащане с банкова карта през ВПОС. Заплащате Вашата поръчка с избрана от Вас кредитна или дебитна карта. Трансакционната валута при плащане с карта е Български лев (BGN).

При необходимост от връщане на платени с карта суми по договорирани и извършени от нас услуги, това ще бъде направено от нас чрез кредитна транзакция по картата, с която е извършено плащането, в срок до 7 работни дни.

За да ви предпазим от злоупотреба при плащане с вашата Visa или MasterCard карта, ние прилагаме най-добрите практики препоръчани от международните картови организации. Сигурността при въвеждане и пренос на картовите данни се осигурява чрез използване на SSL протокол за криптиране на връзката между нашия сървър и платежната страница на обслужващата ни банка. Автентичността на вашата карта се проверява чрез въвеждането на код за сигурност (CVV2). В допълнение, за идентифицирането ви като картодържател, платежният сървър за електронна търговия на обслужващата ни банка поддържа схемите за автентикация на международните картови организации – Verified by VISA и MasterCard SecureCode, в случай, че сте регистрирани да ги използвате.

КАК ЩЕ ПОЛУЧА СВОЯТА ПОРЪЧКА?

При поръчка от сайта Smilewear.eu доставката се извършва само на територията на България. Доставката се извършва в рамките на 1 – 12 работни дни. Възможни са закъснения в доставките поради неблагоприятни метеорологични условия, национални празници и почивни дни.
Не предлагаме опция „Преглед на пратка преди доставка“.
Може да получите поръчаните продукти с куриер:
До офис на куриерска фирма, удобен за Вас – според тарифата на куриера.
До посочен от вас адрес – според тарифата на куриера.

КАК ДА ВЪРНА ПРОДУКТ?

ПРЕДИ ДА РАЗОПАКОВАТЕ ПРОДУКТИТЕ, МОЛЯ ДА СЕ ЗАПОЗНАЕТЕ С УСЛОВИЯТА НА ВРЪЩАНЕ!

ИНФОРМАЦИЯ ЗА ЗАМЯНА И ВРЪЩАНЕ НА ПРОДУКТ

Имате право да се откажете от поръчката от разстояние без да посочвате причина, без да дължите обещетение или неустойка и без да заплащате каквито и да е разходи, с изключение на разходите, предвидени в чл.54, ал. 3 и чл. 55 от ЗЗП, в 30-дневен срок, считано от датата на приемане на стоките. Може да се възползвате от това право, ако продуктът отговаря на условията за замяна и връщане. Повече подробности може да намерите в Общите условия, публикувани на сайта smilewear.eu

УСЛОВИЯ ЗА ЗАМЯНА И ВРЪЩАНЕ

За да върнете продукт в 14-дневен срок, задължително трябва да е запазен търговския му вид. Това означава:

– Да няма физически повреди и деформации на продукта;

– Да няма следи от употреба с досег до кожата, носено, зацапано, прано, гладено;

– Да се върне пълната окомплектовка, да са запазени всички лепенки и опаковъчни материали;

– Да се изпратят всички документи придружаващи пратката, вкл. фактура и касов бон.

– Да се изпрати до офис Спиди 349 – с. Лозен

Ако някое от условията не е изпълнено, запазваме правото си да отажем да приемем стоката или да удържим сума за нанесени щети, които са довели до невъзможност за продажбата на стоката като нова. Възстановяването на платената сума става по сметка в 14-дневен срок след приемане на продукта. При изразено желание от Ваша страна, може да бъде извършена замяна с друг продукт.

Поради хигиенни причини долна част на бельо – бикини, прашки, бодита и други продукти, характеризиращи се като долно бельо с допир до кожата – НЕ ПОДЛЕЖАТ на връщане и подмяна.

При връщане на закупена стока транспортните разходи са за сметка на клиента и не се възстановяват. Пратки, изпратени с наложен платеж, няма да бъдат приемани и ще бъдат връщани обратно на клиента.

Желаете да се свържете с нас?

Моля, изпратете ни вашето запитване и ние ще се свържем с вас възможно най-скоро.

 

Изпращане