Безплатна доставка за поръчки над 100.00лв!!!

Еротично и секси бельо, Дамско бельо и Бански костюми големи размери | Smilewear | Подари усмивка Еротично и секси бельо, Дамско бельо и Бански костюми големи размери | Smilewear | Подари усмивка

Шорти, прашки или бикини?

Разнообразието от различни видове бикини понякога ни замайва. Основното разделение са бикини, шорти и прашки, но те имат своите подтипове, които си струва да знаем, за да изберем това, което ще бъде най-удобно за нас.

Ето кратко ръководство за видовете долно дамско бельо.

Прашки – наистина ли са толкова секси?

Този тип бельо е разделен на три основни подтипа: С-прашки, G-прашки и V-прашки, като последните стилове са най-популярни. От своя страна, първият подтип все още поражда много спорове и много малко жени се решават за него. Те нямат каишки, които допълнително да поддържат бельото и приличат повече на чорапогащници.

Бикини – класика от жанра на бикините

Бикините са неравномерни и могат да бъдат повече или по-малко изградени, с различни нива на височина и различна степен на прозрачност. От всички видове вероятно са най-удобните. В зависимост от нуждите и облеклото, което носим, ​​можем да изберем класически модели. Има и хипстърски бикини, които обхващат целия ханш, но без големи изрези и висока талия.

Бразилиани – подчертаващи дупето

Друг вид бикини са модели, отчасти подобни на прашките, но имат връв по бедрата си и долната им част остава натрупана. За специални поводи е много подходяща бразилската кройка, която подчертава дупето. Някои дами обаче ги избират всеки ден. Някои модели имат по-висока част, така че пасват на линията на бедрата.

Къси панталони – удобни и по време на сън

Много жени в сравнение със спането в класическа пижама избират ползата на къси панталони. Това е много удобен вид бикини, използвани в различни ситуации. Външният им вид е много различен от класическите шорти с малко по-дълги крайща, които фантастично подчертават женствените форми, включващи секси дантели. Това е идеално решение за онези дами, които преди всичко друго ценят високия комфорт и в същото време искат да изглеждат съблазнително. Късите панталони и боксерски шорти също са перфектни за тесни, гладки панталони, под които трябва да облечете или прашки, или просто по-широки бикини, които няма да се отрязват по бедрата и краката


Шортите с прашки – изненада

Това са прашки, които са украсени с широк колан на бедрата или по-дълга дантела. Покривайки малко повече, те могат да бъдат фантастична оферта за стягащо бельо. Може да се третират като напълно отделна категория, въпреки че някои бикини могат да бъдат третирани като бикини с висока талия, тъй като функциите им са сходни. Струва си да се отбележи, че този тип бикини коригират по-малко неравности от типичното моделиращо бельо. Те обаче имат основното предимство – външен вид. Този вид бельо ще бъде страхотно под тесни рокли, които безпощадно показват всички неравности на нашето тяло.

Голям избор от различни видове бикини, може да откриете тук

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е защитено!
X