Безплатна доставка за поръчки над 100.00лв!!!

Еротично и секси бельо, Дамско бельо и Бански костюми големи размери | Smilewear | Подари усмивка Еротично и секси бельо, Дамско бельо и Бански костюми големи размери | Smilewear | Подари усмивка

Трикове за събуждане

Ставането рано, не трябва да се свързва с подреждане и усещане за безсъние. Благодарение на доказани трикове можете бързо да се освободите от прегръдката на Морфей и да започнете нов ден с радост. Понякога ще е добра идея да придобиете навика да ставате, а понякога по-добрият начин да направите това е чрез експериментиране с будилника.

Развиване на навика да ставате

Доказан трик за ставане сутрин се отнася до метода на Павлов. Всичко, което трябва да направите, е да станете за няколко дни веднага след алармата, която чуете, за да формира навик. В някои случаи може да са ви необходими до две седмици упражнения.

Физическа активност

Сутрешните упражнения са много ефективен трик за ставане. Когато чуете будилника, разтегнете цялостно цялото си тяло и след това направете сутрешните си упражнения за стягане на мускулите. 10-секундната серия ще стимулира страхотно цялото тяло и ще мотивира да ставате по-бързо.

Правилно поставяне на будилника

Номерът да станете сутрин важи и за самия будилник. Струва си да го поставите извън обсега на ръката си – когато чуем алармата, ще бъдем принудени да станем от леглото, за да я изключим. Този метод работи добре дори и за най-големите мързеливци.

Огромен избор на пижами, нощници, халати и домашно облекло, може да откриете тук

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е защитено!
X