Безплатна доставка за поръчки над 100.00лв!!!

Еротично и секси бельо, Дамско бельо и Бански костюми големи размери | Smilewear | Подари усмивка Еротично и секси бельо, Дамско бельо и Бански костюми големи размери | Smilewear | Подари усмивка

Съвети за грижа за бельото

Ако инвестирате в прекрасна колекция от качествено бельо, тогава начинът, по който се грижите за него и съхранявате, ще окаже огромно влияние върху това колко дълго ще издържи и колко добре ще ви съпътства през живота ви.

Следвайте тези удобни съвети за грижа за бельото и вие ще се чувствате като богиня за дълго време:

Препоръчваме съхранението на бельото на специално място, отредено само за бельо. Това ще улесни избора, за да не ровите, търсейки подходящия сутиен рано сутрин, а освен това всичко вътре гарантирано ще остане във вида, в който сме го оставили. Имайте в предвид, че подплатените сутиени никога не трябва да се съхраняват с една чаша обърната в другата. Това може да изглежда като нормален метод за съхранение, но това е лоша новина за вътрешната цялост на чашките и ще доведе до по-кратък живот на сутиена.

За да запазите цвета, след първото изпиране може да накиснете бельото в разтвор от вода и оцет за около 10-ина минути, след което изплакнете обилно с вода.

Белината е строго забранена! Вместо това мек препарат за избелване ще свърши чудесна работа. Избягваме химическото чистене, най-вече при коприненото бельо.

Препоръчително е да се пере на ръка с мек перилен препарат и вода. Не се препоръчва пране в перална машина, поради високите температури в нея, които повреждат еластичността на бельото, заедно с възможността да се закачат куките на барабана на машината и това да доведе до разкъсване! За да перете на ръка, първо запълнете мивката или съда за пране с топла (не гореща вода) и добавете малко количество течност за ръчно пране или лек препарат. Потопете сутиените си във водата и ги оставете да се накиснат за около десет минути, преди да ги изплакнете обилно с хладка вода, за да премахнете сапуна. Накрая използвайте студена вода и изстискайте излишната вода внимателно!

Ако решите да перете бельото си в пералната машина изберете прах за деликатни тъкани, които не съдържат хлор. Преди да сложите бельото в барабана, препоръчваме ви да използвате мрежичка, която ще предотврати усуквания или раздърпване на материята. Това гениално парче инженерство спира любимото ви бельо да стане тъжна жертва на историята на ужасите. Перете на кратка програма, не повече от 30 градуса, избрана специално за целта.  Ако вашата пералня има настройка „ръчно измиване“, то определено е добра идея да използвате нея. Избягвайте омекотители  и ароматизатори при пране  на бельо и всички дрехи с високи нива на еластичност, защото това ще омекоти тъканта и развали материята.

Не е добре да се суши бельото върху радиатор или в сушилнята.

Простирайте внимателно и нежно, като не опъвайте прекомерно, нито го оставяйте намачкано. Не гладете с ютия!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е защитено!
X