Безплатна доставка за поръчки над 100.00лв!!!

Еротично и секси бельо, Дамско бельо и Бански костюми големи размери | Smilewear | Подари усмивка Еротично и секси бельо, Дамско бельо и Бански костюми големи размери | Smilewear | Подари усмивка

Сутиен с мека чашка – удобство и комфорт

Сутиен с мека чашка е вид сутиен, изработен от материали, които се адаптират към естествената форма на гърдата. В повечето случай имат банели, които помагат да се поддържа правилната форма на сутиена. Моделите с меки чашки са проектирани в различни стилове. Намираме с меки чашки, половин чашки, сутиени с плътни чашки, чашки във формата на триъгълник, които напоследък придобиха голяма популярност.

ПРЕДИМСТВА НА МЕКИТЕ СУТИЕНИ

Липсата на подплата на чашките означава, че бюстът не е скрит през целия ден в “броня”. Благодарение на по-тънки материали, кожата на гърдата може да диша свободно, което е изключително важно при по-високи температури. Добре пришит и подбран мек сутиен, противно на преобладаващото мнение, е много добър в поддържането на гърдите. Това обаче не е същото ниво на моделиране на бюста, както при подплатените модели, но комфортът при носенето на мек сутиен може лесно да компенсира това.


ЗА КОЙ СА ПРЕДНАЗНАЧЕНИ СУТИЕНИТЕ С МЕКА ЧАШКА?

Меките сутиени ще работят добре както за малки, така и за големи гърди. Те оптически няма да увеличат малък бюст както прави подплатен сутиен, но добре подбран мек сутиен ще направи гърдите да изглеждат красиви в естествения си размер. Както вече споменахме, дори меките сутиени могат да поддържат гърдите добре, поради което дамите с щедри гърди, които ценят комфорта, не трябва да ги избягват. Просто трябва да изберете правилната кройка, която ще подчертае най-силните страни на вашия тип гърди.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е защитено!
X