Безплатна доставка за поръчки над 100.00лв!!!

Еротично и секси бельо, Дамско бельо и Бански костюми големи размери | Smilewear | Подари усмивка Еротично и секси бельо, Дамско бельо и Бански костюми големи размери | Smilewear | Подари усмивка

Сутиени със специални задачи!

Какъв сутиен трябва да изберете за рокля с гол гръб или с голямо деколте?

За рокля с гол гръб

Когато ви предстои да облечете рокля с гол гръб, трябва да инвестирате и в дискретен сутиен за рокля без гръб. Трябва да бъдете сигурни, че нищо няма да се подава, изкача или излива. Най-важното трябва да изглежда естетически и елегантно допълнение съм цялостната визия. Перфектно подбраният модел ще направи една жена да изглежда добре и да се чувства комфортно. Сутиенът със силиконов гръб е подходящ както за ежедневно носене така и за вечерни официални рокли, за специални случаи, за сватба и абитуриентски бал, за дрехи с изрязани голи гърбове и други.

Сутиенът за рокли с отворен гръб е така нареченият сутиен за специални задачи. Такива модели не се носят всеки ден, но те работят перфектно в кризисни ситуации. При избора на подходящ модел е важен един критерий: сутиенът трябва да бъде невидим, а в същото време е да поддържа перфектно бюста. Бельото за рокля без гръб трябва да има няколко функции: да бъде невидимо, да не стърчи извън облеклото и да не изпъква под дрехите. Сутиенът също трябва да бъде поставен, добре да събира и поддържа бюста.

Сутиенът за рокля с гол гръб трябва да бъде избран индивидуално, за да пасне на тоалета. Вземете предвид модела на роклята, материала, от който е направена, начина, по който е изрязан, и вашата собствена фигура.

Сутиенът за рокля без гръб трябва да бъде идеално поставен. Недопустимо е този елемент от бельото да приляга слабо на тялото. Това причинява голям дискомфорт. Дамите с по-големи гърди, ако моделът на роклята им позволява, трябва да избират сутиени със закопчалки. Независимо дали решават за кръстосано закопчаване под линията на рокля или закопчалка на врата – допълнителните подсилвания и защити на цялата структура винаги дават по-голям комфорт.

За рокля с голямо деколте

Как да изберем перфектния сутиен за рокля с голямо деколте? Когато имате рокля с голямо деколте, трябва да облечете специален сутиен. Сутиенът трябва да подчертава бюста, но не може да стърчи изпод роклята. В този случай има модели, които ще работят перфектно.

Повечето жени, освен съмнението за това как да облекат сутиен с отворен гръб, имат проблем, когато роклята има много дълбоко деколте. В тази ситуация има само едно решение. Самоподдържащият се силиконов сутиен под роклята с гол гръб ще осигури комфорт и приятно поддържане на бюста. Той е евтин и пасва идеално на повечето творения. Важно е само да поставите правилно силиконовата купа на гърдата и да приберете бюста със специална връв.

Сутиен самоносещ V!bra – Julimex
Сутиен за дълбоко деколте G025 – Gorsenia
Сутиен от силикон без презрамки BS02 – Julimex
Сутиен от силикон с презрамки BS04 – Julimex
Самоносещ push up сутиен Bra – Julimex

Снимка: Bartosz Krupa.EastNews

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е защитено!
X