Безплатна доставка за поръчки над 100.00лв!!!

Еротично и секси бельо, Дамско бельо и Бански костюми големи размери | Smilewear | Подари усмивка Еротично и секси бельо, Дамско бельо и Бански костюми големи размери | Smilewear | Подари усмивка

Сутиени за дами с извивки

В наши дни сутиените все по-често зарадват с допълнителни свойства, благодарение на които всяка жена може да си осигури мечтаната форма на бюста. Производителите на бельо се опитват да отговорят на нуждите на дамите с различни видове фигура. Струва си да се обърне внимание на модели със страничен панел за събиране, посветен на гърдите с тенденция да се разпространяват настрани. Благодарение на тях можете да се погрижите за примамливата линия на бюста и да й придадете атрактивен вид във всяка стилизация.

Сутиен със страничен панел за събиране

Отличителният белег на сутиените, известен още като странична опора, е специфичната форма на чашките. Допълнително пълнене беше поставено от техните страни, разположено отстрани на рамото. Благодарение на него бюстът се събира ефективно, независимо от спецификата на женската фигура. Сутиените със странична поддръжка са за дами с ясно разделени гърди. Трябва да се подчертае, че в момента те се срещат в различни стилове. Обикновено това е бельо с пълни чаши, идеално за жени с големи гърди. В резултат на това лесно можете да намерите кройка, която е най-подходяща за специфичното деколте и формата на гърдата.

Сутиени със страничен панел за събиране

Сутиените за странична поддръжка са особено популярни сред жените с по-големи гърди. При пълни гърди тенденцията да се разпространяват настрани става по-изразена. Сутиените със страничен панел за събиране перфектно поддържат теглото на бюста. Страничното пълнене на чашките означава, че гърдите автоматично се насочват напред и се представят от най-атрактивната страна. Този тип бельо е незаменим в случай на творения с ниско изрязване, защото перфектно оформя бюста и в същото време оптически го уголемява.

Сутиени за странична поддръжка

Сутиените за странична поддръжка се предлагат в различни дизайни и цветове, така че всяка дама може да намери бельо, идеално подходящо за останалите елементи на стилизация. Най-универсални са обикновени, гладки сутиени тип балконетка или тип пълна чаша. Любителите на шарено бельо също ще намерят нещо за себе си, за което свидетелстват сутиените, които се открояват с флористичния си дизайн. Всъщност бельото със страничен панел за събиране се предлага в най-различни дизайни и стилове, поради което всяка дама лесно ще си купи идеален сутиен за себе си, като вземе предвид размера на гърдите и очакваните ефекти.

Сутиените за странична поддръжка помагат в борбата на жените, които не са доволни от естествената форма на гърдите си. С тяхна помощ наистина можете ефективно да съберете бюст, независимо от неговия размер. Благодарение на допълнителното пълнене те са и отлично предложение по отношение на моделирането на гърдите. Струва си да се отбележи, че ефектът зависи от избора на правилния разрез и правилното прилягане към размера на бюста.

СУТИЕНИ ЗА ЧУВСТВЕНИ ДАМИ

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е защитено!
X