Безплатна доставка за поръчки над 100.00лв!!!

Еротично и секси бельо, Дамско бельо и Бански костюми големи размери | Smilewear | Подари усмивка Еротично и секси бельо, Дамско бельо и Бански костюми големи размери | Smilewear | Подари усмивка

Спете със сутиен, само когато кърмите

Спането със сутиен – мит или реалност?

Има вероятност (макар и ниска) да се натъкнете на модел на сутиен в магазина, изработен от мека материя, безшевен и без банели. Този тип сутиен е отговор на убеждението, че някои жени смятат, че спането със сутиен ще поддържа гърдите дълго време. Това е грешка и много учени са доказали, че няма връзка между ограничаването на гърдите по време на сън и забавянето на увисването им. Всяко спално бельо, независимо дали е за жени или мъже, трябва да бъде преди всичко удобно. Не трябва да спите в нещо, което причинява натиск върху която и да е част от тялото. Пижамите и нощниците са свободно бельо, не ограничаващо движенията, без елементи, които могат да ви смущават.

Убеждението, че спането със сутиен носи някакви положителни ефекти, е мит, защото нито един сутиен, носен ден или нощ, няма нищо общо с предотвратяването на естествени процеси, които отслабват еластичността на гърдите. Всяка гърда с годините ще бъде по-малко твърда и ще започне да увисва. Гравитацията върши своята работа, а сутиенът може само да моделира фигурата, да придаде на гърдите по-добра форма в момента, в който е сложен. След свалянето си всичко се връща към неизбежното. Ефектите от използването на сутиен като нощно облекло имат отрицателен ефект върху здравето и могат да доведат до много разочорования. Натискът на бюста и неудобни предрамки, ограничават притока на кръв и други течности в тялото. Дори най-дишащите материали, ще забавят премахването на токсините. Експертите казват, че сутиен, носен през нощта, не само не поддържа твърдост, но също така влияе зле на много дейности, извършвани от тялото по време на сън.

Спането със сутиен няма да възстанови връзките, които са отговорни за поддържането на бюста и няма да повлияе на състоянието на колагеновите влакна. За тази цел определено е по-добре да се използват студени душове, подходяща селекция от козметика, овлажняваща кожата на гърдите и упражнения за мускулите на подмишниците и областта на гърдите. Това са изпитани и добри начини за забавяне на падането на гърдите. Единственото изключение от това правило е да си сложите сутиенът през нощта по време на лактация. Сутиен с лактационна подложка помага за поддържане на хигиената и намалява дискомфорта. Това е единственото изключение от правилото.

Бельо за бременни и кърмачки изберете тук

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е защитено!
X