Безплатна доставка за поръчки над 100.00лв!!!

Еротично и секси бельо, Дамско бельо и Бански костюми големи размери | Smilewear | Подари усмивка Еротично и секси бельо, Дамско бельо и Бански костюми големи размери | Smilewear | Подари усмивка

Скъсана презрамка

Скъсаната презрамка на сутиена е истински проблем, особено ако сме на работа или сме на път за важна среща. За щастие, благодарение на малко изобретателност можем да намерим решение, което поне временно помага да се оправи бельото.

Шиене на презрамки – възможно ли е винаги?

Най-добре е просто да зашиете разкъсаната презрамка с помощта на игла и конец. За съжаление, ние не винаги разполагаме с необходимите аксесоари. Бързо решение може просто да се завържат двата края на презрамките. Трябва обаче да обърнете внимание на възникналата асиметрия – каишките ще бъдат по-къси, отколкото пасват.

Счупена катарама – как да я замените?

Ако проблемът е в счупен клип, зашиването на презрамките не е необходимо, понякога е достатъчно просто да използвате втората презрамка и да я закрепите по друг начин, за да осигурите едновременно усещане за комфорт. Алтернатива на клипа може да бъде обикновен кламер за офис. Ако го огънем по правилния начин, той ще бъде чудесен като заместител, но си струва допълнително да го обезопасим срещу развързване, като използваме правилния завой.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е защитено!
X