Безплатна доставка за поръчки над 100.00лв!!!

Еротично и секси бельо, Дамско бельо и Бански костюми големи размери | Smilewear | Подари усмивка Еротично и секси бельо, Дамско бельо и Бански костюми големи размери | Smilewear | Подари усмивка

Разширени вени и решения за тях

Според последните статистики най-малко 10 милиона души по света се борят с проблема с разширени вени. Интересното е, че повечето от тях, цели 7,5 милиона, са жени. Въз основа на данните може да се заключи, че разширените вени са най-честото оплакване в съвременния свят. Много жени не обръщат внимание на първите симптоми, свързани с проблема с разширени вени. Често усещането за уморени, тежки и подути крака се игнорира, а вените, появяващи се на глезените, не са причина за безпокойство. Оказва се, че това е сериозна грешка, която може да струва много. С течение на времето под кожата ще се появят подути съдове в синкав цвят, които не само ще изглеждат грозно, но преди всичко ще се превърнат в здравословен проблем.

Как да се предпазим от разширени вени?

За щастие има няколко начина за намаляване на риска от разширени вени на краката. За да се предпазите от тях, се нуждаете от безупречно състояние на вените. За поддържането им ще помогне диета, богата на витамин С. Важно нещо за предотвратяване на разширени вени на краката е поддържането на правилна линия на тялото и теглото. Трябва да запомните, че всеки излишен килограм е товар на краката ви. Физическата активност е благоприятна за поддържане на адекватно тегло. Това е още един елемент от превенцията на разширени вени. Затова си струва редовно да се разхождате, да карате колело или да плувате в басейна. В интерес на доброто състояние и красивия външен вид на краката си струва да посегнете и към специализирани варикозни чорапогащи, които ще бъдат подходяща подкрепа за здравословно хранене и физическа активност, когато трябва да се грижите за работата или домашните задължения. Те ще предотвратят подуване и умора на краката. Те също ще имат положителен ефект върху поддържането на адекватна циркулация в крайниците.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е защитено!
X