Безплатна доставка за поръчки над 100.00лв!!!

Еротично и секси бельо, Дамско бельо и Бански костюми големи размери | Smilewear | Подари усмивка Еротично и секси бельо, Дамско бельо и Бански костюми големи размери | Smilewear | Подари усмивка

Размерът не е същия?

Готови сте да купите чисто ново бельо. И така, правите това, което би направила всяка умна и здрава дама. Избирате си модел и когато се измерите по таблицата с размерите, не можете да повярвате на очите си. Размера на обиколката ви е намалял. Как стана това? Въпреки че може да се почувства малко объркващо, тук няма за какво да се притеснявате. Истината на въпроса е, че има множество причини, поради които гърдите ви може да са се свили. Ето няколко възможни причини:

Променихте противозачатъчните си хапчета

Променили ли сте противозачатъчните си хапчета? Ако наскоро сте решили да спрете хапчето напълно, може да забележите, че това се отразява на размера на гърдата ви. Това лекарство повишава вашите нива на естроген – в някои сетива това означава, че имитира страничните ефекти от бременността в организма. Така че, естествено е гърдите ви да се увеличат. Когато обаче спрете да приемате хапчето, нивата на естроген спадат. Вероятно е тялото ви да види няколко естествени промени, когато това се случи и не е нещо, за което трябва да сте загрижени. Това означава, че гърдите ви могат да станат малко по-малки.

Теглото ви се е променило

Отслабването може да доведе до свиване на гърдите ви, тъй като гърдите ви са изградени от мастни тъкани. Когато започнете да губите това, ще установите, че гърдите ви стават по-малки, отколкото преди. За съжаление не можете да контролирате областите, в които отслабвате. Разбира се, ако започнете да отслабвате бързо, трябва да се консултирате с лекар.

Започнали сте да се храните по нова диета

Никога не подценявайте връзката между вашата диета и вашето тяло. Това, което ядете, играе огромна роля за това как се чувствате и вашата физиология. Ако изведнъж сте започнали да следвате нов режим на хранене, може да откриете, че то оказва влияние върху размера и формата на тялото ви, наред с други неща. Някои храни и напитки са свързани със свиването на гърдите. Например, изследване на шведски изследователи установи, че пиенето на голямо количество кафе може да доведе до намаляване на гърдите на жените.

Ще се промени ли размерът на гърдата ми, ако отслабна?

Започнали сте нов режим на упражнения и ходите редовно във фитнеса? Това може да е причината гърдите ви изведнъж да са с размер на чашката, по-малък от предишния. Има някои упражнения, които всъщност са насочени към областта на гърдите и могат да означават, че губите мазнини. Например, ако сте се заели със спортно гребане, можете да откриете, че естествено започвате да тонизирате областта на гърдите си. Това може да означава, че губите размер на чашката. Ако се притеснявате да не загубите размер в гръдния си кош, може да поговорите с фитнес експерт и да видите какво предлагат. Когато работите с личен треньор, можете да сте сигурни, че насочвате ефекта към конкретните области на тялото.

Естествени промени в хормона в организма

Споменахме факта, че нивата на естроген могат да повлияят на тялото ви по цял куп начини. Това, което може би не знаете, е, че тези нива могат естествено да се колебаят през целия ви живот. Можете да откриете, че те намаляват с остаряването или веднага след като сте родили бебе. Тези промени са нормални, но могат да доведат до свиване на гърдите ви.

Част от процеса на стареене

С напредване на възрастта нашите форми и размери на тялото естествено ще се променят. Не трябва да е изненада, че остаряването може да повлияе и на размера и формата на гърдите ви. Ако забележите бавен спад в размера на вашите гърди изобщо не се притеснявате. Случва се на много жени. Основното, което трябва да запомните тук, е да не се паникьосвате. Когато гърдите ви намалеят, може да има цял набор от неща. Не забравяйте да помислите какво би могло да причини тази промяна, преди да пристъпите към заключения. Тялото ви ще се промени с остаряването. Това е естествено. Разбира се, че резките промени могат да бъдат причина за безпокойство. Ако установите, че губите размер на чашата за една нощ, може да се свържете с медицински специалист. Вижте вашия лекар и обяснете какво се е случило. Те ще ви помогнат и ще ви помогнат да разберете каква е причината за проблема.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е защитено!
X