Безплатна доставка за поръчки над 100.00лв!!!

Еротично и секси бельо, Дамско бельо и Бански костюми големи размери | Smilewear | Подари усмивка Еротично и секси бельо, Дамско бельо и Бански костюми големи размери | Smilewear | Подари усмивка

Превенция за добро здраве

Неправилното поддържане на интимните места е свързано с неприятни последици за здравето, поради което на първо място не трябва да забравяте за превенцията. Не са редки случаите, когато интимните инфекции са причинени от лоша хигиена.

Хигиена и интимни инфекции – какво си заслужава да запомните?

Интимните оплаквания често са причинени от лоша хигиена. Струва си да се запомни, че ежедневно се използва козметика за интимна грижа с правилно подбрано pH. За разлика от сапуна, такива средства не предизвикват дразнене или неприятно усещане за сухота. Освен това не можете да използвате гъба за къпане. Памучните подложки за еднократна употреба ще бъдат по-добро решение. Правилната грижа за интимните сфери е най-добрата превенция срещу инфекции.

Интимни инфекции – превантивни пробиотици

Много гинеколози препоръчват на пациентите си да използват специални пробиотици, за да възстановят вагиналния бактериален баланс. Това решение е добър избор особено за жени, за които обикновената настинка често е повтарящ се проблем.

Качествено бельо

От голямо значение е качеството на бельото, което използвате. Изкуствени материи ще предизвикат обриви. Невероятни предложения за висококачествено бельо може да откриете тук

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е защитено!
X