Безплатна доставка за поръчки над 100.00лв!!!

Еротично и секси бельо, Дамско бельо и Бански костюми големи размери | Smilewear | Подари усмивка Еротично и секси бельо, Дамско бельо и Бански костюми големи размери | Smilewear | Подари усмивка

Прашки – Неразделен елемент от всеки стил

Трудно е да си представим всеки гардероб без бельо. Неразделен елемент от всеки стил са всички видове бикини. Не липсват привърженици на най-скромната им версия – прашките.

Откъде се появиха примамливите прашки в нашите чекмеджета за бельо?

Сватбен подарък – Историята на прашките започва от момента, в който Руди Гернрайх научил за сватбените планове на свои приятел. Австрийският моден дизайнер решил да подари необичаен подарък по този повод. Той проектира интимните детайли на прашките – оскъдни, изработени от само три струни плат.

От чекмеджето за бельо до горещия плаж – Гернрайх представя своите прашки на целия свят малко по-късно, едва през 1977 г. Докато живее в Лос Анджелис, дизайнерът създава бански костюм с прашки. Тонг бикините, както ги нарича Руди Гернрайх, много бързо завладяват бразилския пазар и влизат в горещите плажове в този район. Дълго време те бяха единственото място в света, където дамите можеха да парадират свободно с дупето си, облечени само в три струни плат. Примамливите дупета на бразилските плажове бяха нетърпеливо представени от туристи, идващи от цял ​​свят. Секси прашките бързо завладяват нови сърца и Бразилия дори полудява по тях.

След това секси бански костюмите бяха допълнени с елементи, взети от бельото, предлагано в секс магазините, като по този начин се създадоха чувствени гащи. Простият дизайн не е широко разпространен, където можете да оставите въображението си да се развихри и да създадете нови, уникални кройки и стилове. Тясната ивица, скрита между дупето и свързана с парче плат, пренесена отпред, наложи създателите да търсят творчески материали, които биха направили работата им да се откроява от другите, достъпни на пазара. Сложните материали и кройки на бикините започват да се оценяват едва през 90-те г. Тогава примамливите прашки се появяват на пазара на стария континент. Те бързо намериха признание и влязоха в дамските гардероби като част от ежедневния. Удобните бикини спечелиха сърцата с комфорта при носене, а въображението на партньорите им със секси вид.

Чувствените прашки все още се радват на непознат интерес. Дизайнери и производители имат много идеи за подобряване на следващите модели и изненадват клиенти с нови предложения, създавайки интересен, изкусителен детайл в стайлинг, който стимулира сетивата. На пръв поглед изглежда, че през годините всичко е показано в темата за прашките. Достатъчно е обаче да разгледате предлаганите на пазара предложения, за да промените мнението си. Разнообразието от дантелени модели, съчетаването на сложни материи помежду им, множеството цветове и най-вече комфортът при носене за дълго ще гарантира секси почитатели.

БИКИНИ И ПРАШКИ

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е защитено!
X