Безплатна доставка за поръчки над 100.00лв!!!

Еротично и секси бельо, Дамско бельо и Бански костюми големи размери | Smilewear | Подари усмивка Еротично и секси бельо, Дамско бельо и Бански костюми големи размери | Smilewear | Подари усмивка

Прашките

В наши дни прашките са един от най-популярните видове дамско бельо. Нещо повече, от няколко години в магазините се предлагат и мъжки прашки, които стават все по-популярни. Определено малко хора са наясно с факта, че този тип бельо може да се похвали с над тридесет години история. Понастоящем удобните прашки се предлагат в различни стилове. В нашия онлайн магазин можете да намерите както малко по-плътни модели, така и така наречените микро прашки, които разкриват много повече от тялото.

История на прашките – най-важните факти

Началото на прашките датира от седемдесетте години. Този специфичен вид бельо се роди на бразилските плажове и доста бързо спечели сърцата на много жени. Всъщност те бяха измислени донякъде случайно. Историята на прашките започва с бразилско шоу за бикини, което се проведе в началото на седемдесетте. Тогава моделът Роза де Прималио трябваше да се сблъска с истински проблем. Костюмът, който тя трябваше да представи на изложението, беше изгубен по време на транспорт. Гениалната жена реши да създаде нов комплект самостоятелно и разполагаше само с подрязано парче материал. В резултат на това дъното на костюма се основаваше на два обърнати триъгълника от плат, които бяха свързани с тънък материал като връв. Следващата премиера на прашките беше по-официална. През 1974 г. на голямото откриване на търговски център в Ню Орлиънс се провежда шоу за бельо. Точно тогава моделът Бранди Перет-Джуон заедно със съпруга си и местния дизайнер направиха своя собствена версия на оскъдните бикини. Вдъхновението беше от прашки на бразилския модел, който в новата версия бързо завладя почти целия свят.

Различни видове прашки

Прашките бързо спечелиха популярност, което беше свързано със създаването на различни стилове бельо. Забележителни са дори микро прашките, в които на преден план излиза тънка струна материал, скрита между дупето.

Разликата между различните модели се ограничава предимно до задната им част. Предложенията без комбиниран колан или с характерно Т-образно покритие на гърба са много популярни. Мъжките ремъци също стават все по-често срещани, въпреки че много мъже все още са далечни с този тип бельо. Често прашките имат допълнителни декорации, например под формата на елегантна дантела. За дамското бельо можете да разчитате и на атрактивни декорации. Прашки, завършени с панделки, украсени с кристали или пайети, могат да бъдат намерени в нашия онлайн магазин.

Повече от тридесет години история на прашките доведе до много гледки към това характерно бельо. Понастоящем много дами смятат, че прашките са най-удобните бикини, което в същото време най-добре подчертава предимствата на женската фигура. Заслужава да се отбележи, че богатият избор на този вид бельо включва и предложения от еротичен характер.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е защитено!
X