Безплатна доставка за поръчки над 100.00лв!!!

Еротично и секси бельо, Дамско бельо и Бански костюми големи размери | Smilewear | Подари усмивка Еротично и секси бельо, Дамско бельо и Бански костюми големи размери | Smilewear | Подари усмивка

Правилно избрано бельо

Правилно поставеният сутиен не само изглежда страхотно, но е от съществено значение за вашето здраве, комфорт и стойка. Трябва да придава страхотна форма и да защитава тъканите на гърдите, както и мускулите на гърба, шията и раменете. Сигурни сме, че ще се съгласите, че когато носите сутиен, в който се чувствате добре, вие излъчвате увереност и позитивност.

Увереност – По-добра стойка – Комфорт

Най-важното, моля, не забравяйте, че вие сте тези, които познавате гърдите и тялото си. Независимо дали сте професионалист или не, вие преценявате с какъв сутиен ще се чувствате прекрасно. Трябва да бъде подкрепящ, удобен и да се чувствате отлично, кагато го носите. Не се плашете, когато се опитвате да разберете размера си. Използвайте информацията, ръководствата и полезните съвети, които предоставяме. Ако имате нужда от личен съвет ни потърсете на имейл или телефон.

Общо правило, което трябва да запомните е, че твърде малката чашка ще остави гърдите ви да се разлеят, а твърде голямата лентата ще ви остави без подходящата подкрепа!
Не се задълбавайте в намирането на „перфектния сутиен“ или носенето на сутиен, за който някой ви е казал, че е перфектен. Намерете сутиен, който Ви пасва идеално, които ви кара да се радвате да го носите и ви дава увереността да прегърнете живота. Най-хубавото е, че нямате какво да губите. Така че дами, забавлявайте се и пазарувайте. Следвайте лесните указания по-долу. Нека да ви помогнем да поставите гърдите си на тяхно място!

Много е важно да запомните, че лентата около сутиена ви трябва да осигурява почти цялата опора и трябва да приляга плътно, но удобно. Все пак трябва да можете да плъзнете пръста си под лентата. Лентата на сутиена ви трябва да бъде разположена в средата на гърба ви, създавайки хоризонтална линия и не трябва да се издига нагоре! Ако се вдига нагоре, тя е твърде свободна и трябва да намалите размера на обиколката си. Не забравяйте, че може да се наложи да коригирате размера на чашата си. С промяната на размера на обиколката е повече от вероятно размерът на чашката ви да се промени. Общо правило е, ако намалите размера на лентата и чашката ви е пасвала правилно преди, тогава трябва да увеличите размера на чашата си. Новият ви сутиен трябва да бъде удобно закопчан на последната или втората лента кукички, което ви позволява да регулирате прилягането според нуждите си. С прането и износването сутиенът ви може да се разтегне. Преминаването към вътрешните куки ще продължи да ви осигурява необходимата подкрепа. Трябва да има гладката линия, където горната част на чашката да отговаря на гърдата ви. Когато лентата на гърба ви пасва правилно и гърдите ви са удобно подкрепени от чашата с подходящ размер – Поздравления, носите правилния размер!

Увеличете размера на чашата си, ако:

° Гърдите се разливат от чашките.

° Гърдите ви са нарязани наполовина и имате „четири гърди“.

° Банелите не седят на една ръка разстояние между гърдите ви.

° Неудобните издутини се появяват на неправилното място

Намалете размера на чашата си, ако:

° Гърдите ви излизат отдолу на сутиена.

° Появяват се торбести или „зеещи“ чашки

° Появяват се увиснали гърди

Вашият комфорт и подкрепа са нашата основна грижа. Така че независимо от това дали сте взели съвет за избор на сутиен или не – Намерете сутиен, който обичате да носите и ви кара да се чувствате уверени. Ако имате въпроси или се нуждаете от съвет, винаги има консултант, който да ви помогне да намерите този сутиен, който ви кара да се чувствате страхотно. Моля, не забравяйте, че повечето жени не носят подходящия размер на лентата и трябва да намалят с размер или два. По принцип жените започват да носят по-големи размери чашки. Много жени носят сутиени, които са твърде малки за тях, защото са смутени или не желаят да признаят, че гърдите им са по-големи от B и С размер. Сега отидете и открийте стиловете, които обичате и се забавлявайте с пазаруване!

Голям избор сутиени, може да откриете тук

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е защитено!
X