Безплатна доставка за поръчки над 100.00лв!!!

Еротично и секси бельо, Дамско бельо и Бански костюми големи размери | Smilewear | Подари усмивка Еротично и секси бельо, Дамско бельо и Бански костюми големи размери | Smilewear | Подари усмивка

Подплатен сутиен – перфектен избор

Подплатеният сутиен е модел сутиен, който най-често се избира сред другите сутиени. Защо е толкова популярен? Каква е тайната му? Какви чудеса върши?

Подплатените сутиени могат да бъдат разделени на стандартни подплатени и тези, подсилени с корсетни вложки. Последните наистина могат визуално да уголемят гърдите, поради което са популярни при жени с по-малки гърди. Някои модели имат джобчета от вътрешната страна, в които могат да се поставят специални разширителни вложки, което допълнително увеличава гърдите. Сутиените с вложки са чудесни за жени с асиметрични гърди, защото ви позволяват сами да коригирате размера на отделните чашки. Горещо препоръчваме подплатени сутиени за собственички на големи и малки гърди.

Традиционно, подплатените сутиени имат вградени банели. Те са елемент, който помага да се подкрепят чашките и гърдите да стоят на място. Те са просто част от рамката на сутиена, която облекчава тежестта на бюста от чашките.

Кой модел да изберете? Изборът не е лесен, но определено ще намерите модел, който да се хареса на вас и вашата фигура.

СУТИЕНИ

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е защитено!
X