Безплатна доставка за поръчки над 100.00лв!!!

Еротично и секси бельо, Дамско бельо и Бански костюми големи размери | Smilewear | Подари усмивка Еротично и секси бельо, Дамско бельо и Бански костюми големи размери | Smilewear | Подари усмивка

Подготовка за бебето

BRA FIT & ВАШАТА БЕЗОПАСНОСТ

Както знаете гърдите ви ще се променят по време на бременността, за да се подготвите за кърмене на вашето бебе, така че е важно да сте сигурни, че носите удобен и добре поддържащ сутиен, който ви пасва добре. През това време гърдите ви ще се увеличат с една, две или дори повече размери на чашката, а повечето жени ще открият, че размерът на лентата им се увеличава с нарастването на бебето.

КАКВО ДА ОЧАКВАТЕ ПРЕЗ ПЪРВИ ТРИМСТЪР (0–12 СЕДМИЦИ)

Много жени откриват бременността си в рамките на първите 5 до 7 седмици и може да забележат, че гърдите им вече се променят. Гърдите ви може да са леки или подути, а размерът на чашката ви може да се увеличи. За някои това е един от първите симптоми, които ги алармират за бременност. Ако наскоро разбрахте, че сте бременна и сегашните ви сутиени вече не ви пасват или са неудобни ви препоръчваме да инвестирате в поне два или три поддържащи ежедневни сутиена, за да се чувствате комфортно през следващите 6+ месеца. Не забравяйте да отделите още малко място в чашката, тъй като е възможно размерът й да се увеличи. Закупете сутиена си в размер или два по-голям, отколкото са ви нужни, и го носете на по-стегнатия комплект кукички, така че докато бебето ви нарасне и ребрата се разширят, можете да разхлабите задната лента на сутиена. Гърдите могат да бъдат подпухнали, което прави съня неудобен. Носенето на сутиен без банели с вградена поддръжка може да ви предложи подкрепа и комфорт, докато спите. Ако изберете сутиен за кърмачки, потърсете дизайн с разтегливост в чашката, за да се съобразите с промените в размера и има минимална структура, тъй като е възможно да носите това през първите няколко седмици от кърменето. Препоръчваме ви да изчакате да закупите сутиени за кърмачка с отварящи капачета до няколко седмици преди да се роди вашето бебе или след като млякото ви дойде малко след пристигането на вашето бебе.

КАКВО ДА ОЧАКВАТЕ ПРЕЗ ВТОРИ ТРИМЕСТЪР (13–28 седмици)

Гърдите ви ще продължат да се променят през втория триместър, докато тялото ви се подготвя за пристигането на бебето. Може да забележите, че зърната и ареолата ви стават по-големи и по-тъмни, кожата ви може да е по-чувствителна и някои жени също могат да получат стрии на гърдите си. Ако сутиените ви са неудобни или са прекалено малки в чашката или са прекалено стегнати в лентата, може да искате да инвестирате в няколко добри ежедневни сутиена. Уверете се, че има малко място в чашката за всеки бъдещ растеж и че можете удобно да носите сутиен на по-стегнатия комплект куки, което ви позволява да разхлабите сутиена, докато бебето ви нарасне. Някои жени забелязват жълтеникаво отделяне на предварително мляко, коластра, от зърната още на 16-та седмица.

КАКВО ДА ОЧАКВАТЕ ПРЕЗ ТРЕТИ ТРИМЕСТЪР (29–40 СЕДМИЦИ)

Най-важното е да се уверите, че носите удобен и добре прилепнал сутиен през цялата бременност, за да поддържате гърдите си, докато те променят размера си. Да, можете да продължите да носите любимите си стилове до пристигането на бебето, в който момент предлагаме да преминете към сутиен за кърмачки. Ако сегашният ви сутиен е неудобен, не забравяйте да проверите размерите или се свържете с нас за повече помощ.

Не забравяйте също така при студено време специалните чорапогащи за бременни и за по-голямо удобство нощниците за бременни и кърмещи жени, при които горната част лесно се вдигна за да осигури достъп до гърдите.

БЕЛЬО ЗА БРЕМЕННИ И КЪРМАЧКИ

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е защитено!
X