Безплатна доставка за поръчки над 100.00лв!!!

Еротично и секси бельо, Дамско бельо и Бански костюми големи размери | Smilewear | Подари усмивка Еротично и секси бельо, Дамско бельо и Бански костюми големи размери | Smilewear | Подари усмивка

Пеньоар – удобство и комфорт

Удобен халат трябва да има в гардероба на всяка жена, която обича бельото си в леко чувствената обстановка. В момента той е чудесна алтернатива на традиционния халат, но през 18-ти век пеньорите играят ролята на нощници. В наши дни производителите на бельо предлагат стилове, съобразени с нуждите на съвременните жени и успешно съчетават комфорта с чувствен характер.

Откъде идват пеньоарите?

Пеньорите са следствие от така наречените ефирни наметала, носени от жени и мъже през 17 век. Те играеха главно ролята на защита на дрехите по време на козметични процедури. Именно върху тях бяха моделирани първите пеньоари, които започнаха да бъдат популярни малко по-късно, през 18 век. Франция се смята за родина на това специфично покритие. Заслужава да се отбележи, че за разлика от наметалата за козметичните процедури, пеньоарите са посветени изключително на жени. Според френската мода от онова време те са били с дължина до глезена, благодарение на което ефективно покриват цялото тяло. В същото време те изглеждат леки и ефирни, което дава възможност от допълнителни декорации. Повечето от тях са с нежна дантелена и елегантна облицовка, а отличителният им белег също е доста обемна кройка – понякога вталена в кръста. До 20-ти век, пеньоарите бяха много популярен елемент от гардероба на жените – не само като нощница, но преди всичко като наметало за всекидневните тоалети.

Модни пеньоари – какво си струва да изберете?

Съвременните пеньоари често радват със своя съблазнителен характер. Струва си да обърнете внимание на сатенените модели, напомнящи къси халати. Модерните пеньоари, достигащи до средата на бедрото, с дълбоко деколте и колан в кръста, изглеждат страхотно на всяка фигура. Най-добре е да го носите на голото си тяло.
Можете също така да изберете модел, завършен с дантела, с ръкави с дължина 3/4 или без тях, с връзка в кръста. Дамите, които предпочитат бельо тип халат, определено ще бъдат доволни от кройката със странични джобове. Удобният пеньоар също може да бъде много секси. В това отношение трябва да се разгледат еротичните предложения, в които дантелата и съблазнителната прозрачност водят посоката. Някои модели са изработени изцяло от прозрачна тъкан, украсена с дантелени вложки.

Що се отнася до цветовете, пеньоарите се предлагат в различни версии, но класическите нюанси излизат на преден план. Модни пеньоари в черно, тъмносиньо, сиво или червено ще помогнат да се подчертае естествената красота. Пеньоарите винаги имат колан в кръста, благодарение на които можете да подчертаете силните страни на фигурата. Удобният пеньюар бързо ще се превърне в любим елемент в гардироба на жената. Със сигурност е по-чувствената алтернатива, поради което всяка дама ще се почувства привлекателна в него. Тънкият материал на пеньоарите нежно прилепва към тялото, а разхлабеният разрез гарантира свобода на движение. Подобно бельо изкушаващо разкрива женствени предимства, което е особено видимо при дълбоки разфасовки на деколтето. Нито един мъж не може да мине покрай дама в съблазнителен пеньоар и да не остане впечатлен!

ЕРОТИЧНИ ПЕНЬОАРИ

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е защитено!
X