Безплатна доставка за поръчки над 100.00лв!!!

Еротично и секси бельо, Дамско бельо и Бански костюми големи размери | Smilewear | Подари усмивка Еротично и секси бельо, Дамско бельо и Бански костюми големи размери | Smilewear | Подари усмивка

Парео – плажно вдъхновение

Пареото или саронгът е най-доброто покритие за плуване и плаж, тъй като може да се моделира и стилизира по много различни начини, което ви позволява да изберете размера на покритие или външен вид, точно за вас.  Можете да рапирайте и завържете пареото си в различни поли, рокли или дори халат, за да се прикриете преди или след плуването си. Този универсален аксесоар може да добави стил и усет към вашето облекло за бански костюми.

Използвайте пареото си, за да защитите кожата си от слънчевата топлина или да се предпазите от хладен бриз. Носете любимите си бански с увереност и използвайте пареото си, за да осигурите скромно покритие, когато идвате и излизате от водата.

В зависимост от размера и формата на вашето парео ще можете да постигнете различни стилизации. Дългите парео с правоъгълна форма могат да бъдат моделирани в различни поли и рокли, а правоъгълната форма ще доведе до по-къси варианти. Оформете голямо парео с квадратна форма в рокли и поли. Практикувайте пред огледалото, за да видите кои стилове работят най-добре за вас. За да създадете по-къси поли и рокли с голямо квадратно парео, сгънете пареото наполовина, за да направите по-къса подплата.

Като цяло, колкото по-голямо е пареото, толкова по-гъвкаво е да създавате различни варианти. Пареотата са леки и пътуват добре и лесно се опаковат във вашия куфар или плажна чанта. Много пареота са изработени от тъкани, устойчиви на набръчкване.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е защитено!
X