Безплатна доставка за поръчки над 100.00лв!!!

Еротично и секси бельо, Дамско бельо и Бански костюми големи размери | Smilewear | Подари усмивка Еротично и секси бельо, Дамско бельо и Бански костюми големи размери | Smilewear | Подари усмивка

Оформящо бельо за фигура обърнат триъгълник

Въпросът за оформянето на тялото винаги е гореща тема във всички видове тематични форуми и дамска преса. Най-често срещаният кошмар на жените изглежда е твърде малък размер на гърдите и твърде широк ханша.

Как да изберем бельо към силуета на обърнат триъгълник?

Говорим за силует във формата на обърнат триъгълник, когато собственикът на такъв силует има широки рамене и среден или голям бюст и сравнително тесен ханш. Това кара тялото да се стеснява надолу, създавайки впечатление за асиметрия. В този случай трябва да направите всичко, за да намалите оптически раменете и бюста и да опитате леко да подравните долните части на тялото – също оптически разширявайки бедрата и задните части. Дамите със силуета на обърнат триъгълник най-вероятно избират класически бикини или гащички с висока талия – добър избор в този случай са модели с декоративни вложки отстрани, което ще доведе до леко разширяване на долната част на тялото и това ще намали ясната асиметрия на силуета.
Добра идея в този случай ще бъде използването на бельо, което оптически ще намали бюста или (в случай на наистина големи гърди) няма да привлече вниманието към горната част на фигурата. Сутиените от минимизер са конструирани по такъв начин, че да намалят размера на бюста, като правят гърдите да се прилепват повече към гърдите. Такъв сутиен често има по-голям диаметър на чашката от класическия сутиен със същия размер. Чашката също обикновено е по-плитка. По този начин можете леко да погледнете далеч от прекалено откритите гърди и да възстановите баланса на фигурата си. Общото правило е, че винаги трябва да прехвърляте “тежестта” на фигурата върху онези части, които изискват уголемяване и обратно. По-малко количество декорации и акценти върху бюста винаги ще помогнат малко, ако трябва да го „скриете“. Най-добре е да изберете сутиени с гладки чашки, които няма да се открояват от под тесни дрехи и бельо в телесен цвят с малко количество декорации, които могат да стърчат от деколтето на блузата или роклята.

Обратното правило важи за долната част – по отношение на избора на бикини, струва си да заложите на силно декорирани модели с широки страни и много привличащи вниманието детайли. Струва си да се погрижите за бельото, което леко изравнява корема и излага бедрата. За опияняващи нощи с любимия човек можете да опитате и колан за жартиери с изразителни акценти. В насоката нощно бельо може да помогне и много красива нощница с разкроен, разширяващ се разрез.

Маскирането на несъвършенствата на силуета на обърнат триъгълник не е лесно, но определено си струват няколко опита с различни видове и стилове на бельо. Много е важно обаче винаги да избирате идеалните размери – обличането на тесен сутиен за намаляване на бюста няма да доведе до добри резултати и ще допринесе за гротескната деформация на фигурата, да не говорим за комфорта при ежедневна употреба и здраве.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е защитено!
X