Безплатна доставка за поръчки над 100.00лв!!!

Еротично и секси бельо, Дамско бельо и Бански костюми големи размери | Smilewear | Подари усмивка Еротично и секси бельо, Дамско бельо и Бански костюми големи размери | Smilewear | Подари усмивка

Опровергаваме митовете за оформянето на тялото

Как оптически да изтъните фигурата? Зловредните ще отговорят на това с диета. Спомняте ли си Бриджит Джоунс? За щастие, много се промениха нещата през последните десетина години. Shapewear е секси и няма нищо общо с предшествениците си. Време е да го разгледаме отблизо и да се сбогуваме с няколко мита, които все още се говорят за него.

Бельо, запазено за по-големи размери?

Мит. Вече се предлага от размер XS. Прибира талията и при стройни хора, независимо от теглото или възрастта. Разбира се, бельото е посветено на хора, които по-скоро имат проблеми с теглото, но не само. Проблемът ни може да е само в стомаха, например след бременност, когато ни е по-трудно да се върнем във форма.

Трябва ли да е по-малък размер?

Факт. За да може бельото за моделиране да изпълни своята роля, то трябва да е по-малко от това, което обикновено купуваме. Правилно избраният размер може да ни намали обиколките с няколко сантиметра! Въпреки това, не прекалявайте с твърде малък размер, което освен грозни “очертания” може да доведе и до здравословни проблеми. 

Shapewear не може да бъде секси?

Мит. Тези времена са далеч зад гърба ни. Можете да избирате от основни колекции, доминирани от бяло, телесно и черно бельо. Във всеки случай имате избор от различни облицовки, от деликатна дантела до гладък тюл. Можете да повдигнете бюста, изравните корема и оформете дупето. Моделиращите рокли могат да направят тънка талията ви и да сплескат корема. Бикините с висока талия изравняват корема и оформят дупето.

Правилен ли е лимфният поток и функциониране на кръвоносните съдове?

Мит. При непостоянна употреба не е толкова в тежест за тялото, но не забравяйте за умереността. Бельото за отслабване е с краткосрочен ефект, оптически ни отслабва, но няма да намали теглото и да изваe фигурата.

Причинява инфекции?

И тук не можем да отговорим категорично. Може да причини инфекции, когато е неправилно избран (твърде стегнат), некачестевно производство или когато се потим прекомерно, носейки го в жегата в продължение на много часове.

За всички тези предложения ви каним на линка: ОФОРМЯЩО И СТЯГАЩО БЕЛЬО

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е защитено!
X