Безплатна доставка за поръчки над 100.00лв!!!

Еротично и секси бельо, Дамско бельо и Бански костюми големи размери | Smilewear | Подари усмивка Еротично и секси бельо, Дамско бельо и Бански костюми големи размери | Smilewear | Подари усмивка

Нощна топлина

С настъпването на по-студените нощи всички се замисляме за бельо за сън, подходящо за този сезон. Какво ще ни осигури защита срещу студа, ще се погрижи за комфорта на съня ни и нещо повече, ще угоди и на вкуса ни.

КАКВО ДА ИЗБЕРЕМ?

Материалът, от който са направени нощните дрехи, е основата, както през лятото, така и през зимата. Моля, обърнете внимание дали са използвани главно естествени влакна с малко примеси от изкуствени. Такава материя ще осигури комфорт и хигиена по време на сън, тъй като е добре дишаща и не задържа влагата и ефективно ще ви предпазва от първите спадове на температурата. Сатенените пижами и нощници може да не могат да осигурят такава топлина както памучното бельо, но имат много стилен характер.

За щастие днес е въпрос на вкус и предпочитания. Пижамите с дълги ръкави и дълги панталони със сигурност ще осигурят по-добра защита срещу студа, но дамите на които кръвта им кипи през нощта, могат уверено да изберат нощници с дължина, стигаща до коленете или до средата на прасеца. Класическите пижами и нощници се предлагат в модели, завършени с деколте или с елегантна яка. Моделите с копчета ще се харесат на кърмещи майки, които не трябва да свалят горната част от пижамата си, за да нахранят малкото си съкровище.

ТОПЪЛ ИЗБОР

След като прочетете тази статия и разгледате огромния избор от спално бельо, не трябва да се страхувате от студените нощи. Производителите на бельо също са се подготвили добре за този сезон и ни предлагат богат избор от пижами и нощници, които не се страхуват от студено време. Нещо повече – те ще задоволят всеки вкус!

НОЩНИЦИ, ПИЖАМИ И ДОМАШНО ОБЛЕКЛО

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е защитено!
X