Безплатна доставка за поръчки над 100.00лв!!!

Еротично и секси бельо, Дамско бельо и Бански костюми големи размери | Smilewear | Подари усмивка Еротично и секси бельо, Дамско бельо и Бански костюми големи размери | Smilewear | Подари усмивка

Начини за дълга и успешна … вечер

Основата на успешната връзка е SEX? Да, сексуалният контакт играе много важна роля във всяка връзка и често е негова основа. Нищо не свързва една връзка по-тясно от близостта. Сферата на страстта и еротиката обединява партньорите. Въпреки че Интернет значително е освободeн в тази сфера, сексът все още е тема табу. Не само социално, но и между партньорите.

Как да стимулираме сексуалния си живот? Как да изпълним вашите еротични фантазии заедно?

Фантазии, които ще изпълниш, нощи, които няма да спиш, или начини да имаш дълга и успешна… вечер

1. Предградата може да започне през деня. Оставените на кухненския плот или горещите новини през деня допълнително ще засилят атмосферата преди вечерта.

2. Не се страхувайте да говорите за това, което харесвате. Ако е твърде неудобно да говорите за това директно, можете да го изпратите в текстови съобщения. Говори! Не винаги искате едно и също нещо, но само като говорите за вашите очаквания и желания, ще стигнете до консенсус за взаимно удовлетворяване на вашите нужди. Ще ти дам нещо, ако ми дадеш нещо. Правете компромис.

3. През деня фантазирате заедно, например изпратете секси комплект бельо, в който бихте искате да ви види партьорът ви. Господа, поръчайте бельо за нея или го оставете да избере нещо за себе си и да ви изненада. Подаръчния ваучер е идеалната идея за подарък и успешна вечер за двама. Тази форма на подарък за изненада може да остане във вашата връзка по-дълго. От време на време си струва да се грижите за атмосферата.

4. Нощното облекло е чудесен начин да превърнете вечерта в запомняща. Изключително секси дантели, мрежести комплекти, които нямат какво да покрият. Чувствени халати, които стимулират въображението. Нищо не стимулира мъжете като секси дреха, в повечето случаи е по-вълнуващо от голо женско тяло. Първо започва с лудост при вида на любимата в секси бельо, а след това и желанието да я съблече.

5. Планирайте вечерта. Пригответе вечеря заедно. Погрижете се и за страстната атмосфера в кухнята. Бъдете наблизо. Прекъсване в рязането на салатата за страстна целувка или нежно докосване с ръце.

6. След вечеря, гледайте заедно филм или любимо телевизионно шоу. Коментирайте поведението на героите и познайте как ще се разгърне филмът. Говорете и се смейте. Всички тези ежедневни „действия“ ще накарат атмосферата да заври до вечерта. През целия ден изграждайте сексуалността, която ще задоволите вечер.

7. А вечерта…вечерта ще има магия. По-нататъшният сценарий зависи само от вас. Търсете нови усещания, открийте секса вълнуващо.

Източник: DKaren

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е защитено!
X