0888991946, sales@smilewear.eu |

Мъжете, обвързани с по-закръглени жени са по-щастливи

Мъжете, обвързани с по-закръглени жени са по-щастливи

бельо anais smilewear

На пръв поглед изглежда, че общественото мнение и мъжете не предпочитат по-пълни жени в сравнение с по-слаби или с т.нар. структура на манекенки. Това мнение до голяма степен е наложено и от медиите. Навсякъде виждате слаби жени от рекламите по списанията, филми, телевизии и разбира се интернет. Има жени със всякакви форми и размери, но ново американско социологическо изследване разкрива, че мъжете са по-склонни да бъдат по-щастливи, когато са женени за едри жени, от тези, женени за слаби.

Резултатите от проучването, проведено от д-р Филемон Алварадо и д-р Едгардо Моралес от Катедрата по психология на Националния автономен университет са, че мъжете, които са в отношения с жени с по-големи размери, са склонни да се усмихват повече и да решат проблемите по-лесно в сравнение с мъжете в партньорство със слаби жени.

По-пълните жени се стремят да бъдат по-съсредоточени в това да направят партньора си щастлив и са по-добри в оценяването нуждите на партньора си. Жените в проучването показват по-високи нива на увереност и доверие като не се страхуват да споделят във всяка ситуация.

Закръглените дами също са склонни да бъдат по-позитивни и по-малко агресивни, което има голямо влияние върху партньора им. Макар че пълните жени се смятат за по-малко привлекателни и без грижи за здравето си, те всъщност помагат на мъжете си да живеят по-дълго. Жените, включени в проучването, са склонни да бъдат по-малко стриктни и по-открити, което води до по-щастливи отношения.

Други предимства включват:

  • По-малко стрес да бъдете „фит“ и стриктни с вашата диета. Жената с плюс размер обикновено не е осъдителна и иска да се наслаждава на по-фините неща в живота с вас.
  • Закръглената жена обикновено е по-сладка и по-толерантна към недостатъците на другите.
  • Пухкавите жени са по-забавни и не се страхуват да се смеят на себе си.
  • Те дават страхотни прегръдки.
  • Едрите жени (и мъже) са по-добри готвачи. А пътят към сърцето минава през стомаха, нали?
  • Има много за обичане – те често са по-страстни, нежни и раздаващи се.

Не може да се отрече, че пълните жени са просто прекрасни, забавни партньори! В крайна сметка, те не се различават от всички други невероятни жени, просто имат малко повече от себе си за даване.

Никога не се срамувайте от тялото на партньора си и просто обичайте този, с когото сте. Също така, не забравяйте да споделите това проучване на вашите приятели и семейство, които може да го намерят за интересно.

 

0 Коментара

Напиши отговор

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*