Безплатна доставка за поръчки над 100.00лв!!!

Еротично и секси бельо, Дамско бельо и Бански костюми големи размери | Smilewear | Подари усмивка Еротично и секси бельо, Дамско бельо и Бански костюми големи размери | Smilewear | Подари усмивка

Млада майка

Всяка млада майка трябва да се грижи за нейния комфорт, поради което е много важно да помислите внимателно за избора на правилното бельо. Трябва да се обърне внимание преди всичко на такива стилове, които ще осигурят сравнително лесен достъп до гърдата, което ще повлияе на комфорта по време на хранене. Противно на външния вид, бельото за младите майки все по-често впечатлява с моден дизайн – индивидуалните сутиени или нощници са не само функционални, но и много привлекателни. Струва си да разгледаме малко по-подробно най-интересните предложения, посветени на кърмачките.

Сутиен за млада майка – кой да изберем?

Сутиен за кърмене трябва да има в гардероба на всяка млада майка. Производителите на бельо предлагат много интересни стилове, основното предимство на които са подвижни чашки. Сутиените със затваряне тип “щракване” могат да бъдат добър избор, с който можете да отворите или затворите чашката с една ръка. Такова бельо за кърмачки е проектирано с техния комфорт предвид сутиенът да не се плъзга, подсилващата му конструкция гарантира перфектна опора за гърдите.

В същото време сутиенът за кърмене трябва да бъде много удобен. Струва си да се подчертаят модели, изработени от гладък микрофибър, допълнително покрити с нежен памук от вътрешната страна. Това е много важно, защото на този етап кожата е изключително чувствителна и податлива на болезнено дразнене. По време на периода на кърмене фигурата на жената често се променя, така че добър избор е сутиен с четиристепенна корекция на обиколката. Сутиенът за кърмене може да бъде едновременно много ефективен, за което свидетелстват моделите с флористична декорация, украсени с очарователни ленти или панделки.

Нощно бельо за мама – практични стилове

Тъй като кожата на кърмещата майка е много чувствителна, най-добре е да се избере памучно нощно облекло.

Пример могат да бъдат пижами и нощници с атрактивен надпис: “Най-добрата мама в света”, чието основно предимство е специфичната кройка на нощницата. Той има специално проектирана система за закопчаване с помощта на ципове можете лесно да разкриете гърдата за хранене. Пижамите от своя страна са с некомпресивна еластична лента, мислейки за удобството на новата майка. Спалното облекло за младата майка също може да бъде под формата на по-свободна памучна нощница. Струва си да се обърне внимание на моделите с дълбоко деколте, отваряемо с щракване, гарантиращо бърз достъп до гърдата.

В момента много популярни сред младите майки са също нощници, ушити на базата на два припокриващи се слоя, което допълнително се отразява на комфорта при носене. Разхлабеното прилягане е чудесно в първите дни след раждането, тъй като няма допълнително да компресира стомаха. Всяко от примерните предложения е не само практично, но и визуално интересно – топли цветове, декоративни апликации или модерен дизайн ще накарат една млада майка да се почувства привлекателна. Съвременното бельо за млади майки впечатлява с много допълнителни предимства – както по отношение на външния вид, така и по отношение на функционалността. Разтварящите се елементи гарантират лесен достъп до гърдата, което прави храненето на вашето бебе още по-удобно.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е защитено!
X