Безплатна доставка за поръчки над 100.00лв!!!

Еротично и секси бельо, Дамско бельо и Бански костюми големи размери | Smilewear | Подари усмивка Еротично и секси бельо, Дамско бельо и Бански костюми големи размери | Smilewear | Подари усмивка

Лятото завинаги в нас

Летните месеци са период на ваканция и почивка, но и на високи температури. Горещите дни причиняват повишено изпотяване и образуването на неприятна телесна миризма. Един от основните начини да миришете приятно през лятото е да изберете бельо, изработено от естествени материали, което ще позволи на кожата да диша.

Eстествени материали

Най-добрият сутиен за лятото ще бъде модел, изработен изцяло от памук или поне с голяма част, изработени от този материал. Памукът има охлаждащи свойства и перфектно абсорбира влагата. Той е въздушен, ефективно предпазва от изпотяване с усещане за дискомфорт, причинено от неприятна миризма.

Лек аромат за лятото

Приятна миризма през лятото е и правилният избор на парфюми и използването им на внимателно подбрани места по тялото и дрехите. Летните аромати, съдържащи цитрусови, флорални или морски нотки, ще ви създадат освежаващо усещане. Много популярни марки имат и своите летни предложения. Те включват тоалетна вода (маркирана със символа EDT на кутията) или освежаваща вода (със символа EDS).
В горещите дни си струва да използвате парфюма по-малко интензивно и да се откажете от тежки, силни аромати. Един добър начин да ги прегърнете фино през целия ден ще бъде да напръскате парфюма върху себе си и да влезете в мъглата, която ще се утаи по косата и тялото ви. Можете също така леко да го напръскате по ръба на дрехите, благодарение на което ароматът ще продължи по-дълго.

Свеж мирис на бельо

Ако искате да запазите аромата на бельото си по-дълго, можете да поставите тампони, навлажнени с любимия си аромат, в чекмеджето. Торбички, пълни със сушени цветя от лавандула, ще бъдат естествена алтернатива на парфюмите.

ДАМСКО БЕЛЬО

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е защитено!
X