Безплатна доставка за поръчки над 100.00лв!!!

Еротично и секси бельо, Дамско бельо и Бански костюми големи размери | Smilewear | Подари усмивка Еротично и секси бельо, Дамско бельо и Бански костюми големи размери | Smilewear | Подари усмивка

Красива на сватбата

Денят, в който ще се омъжите, изисква правилна подготовка. Избора не само на сватбената рокля, цветята или мястото, където ще бъде празненството, но и бельо, което ще ви накара да се почувствате наистина специални.

Как да изберем сватбено бельо за роклята и какви видове модели работят най-добре в този ден?  

Бельо, носено в деня на сватбата, трябва да бъде избрано след първото облекло на сватбената рокля. Изборът между сутиен без презрамки или корсет зависи от нейния модел. Разнообразието и красотата на предлаганите модели могат да бъдат зашеметяващи. Ако бъдещата булка не е напълно сигурна какво бельо ще бъде подходящо тя може да се възползва от професионалните съвети. Бельото не само трябва да зашемети младоженеца по време на брачната нощ, но и да съответства на цвета на избраната рокля и да осигури комфорт през дългия ден и сватбената нощ. И най-важното да подчертае естествената красота на най-важния човек от цялата церемония!

Какъв тип сутиен да изберете за различни модели сватбени рокли?

Много булки избират модни и чувствени сватбени рокли с голи гърбове. В този случай сутиен, завързан на гърба или шията, ще бъде перфектен. Роклята с голи рамене изисква сутиен на който каишките могат да бъдат свалени, а пришитата силиконова лента да го държи на мястото си. За дамите с по-големи гърди перфектният избор ще бъде мек или полу мек сутиен, който красиво оформя гърдите и им осигурява стабилна опора. Необходимо е да изберете сутиен за различни видове деколте. Когато избирате творение с дълбоко деколте, трябва да изберете сутиен push up, който красиво разкрива гърдите.

Комплект сватбено бельо или отделни части?

Сватбеното бельо се предлага и в комплекти, които също включват бикини или прашки, корсет, колан за жартиери и чорапи. Подобна покупка със сигурност спестява време и позволява ефективно представяне през сватбената нощ, но не винаги завършеното бельо има отделни елементи с правилния размер. Ако обаче бъдещата булка предпочита да прави избор според индивидуалния вкус, тя може да подбира отделни модели и да създаде очарователно цяло. Особено внимание трябва да се обърне на жените, които имат по-големи гърди, за които не се предлагат конкретни модели сутиени.

Сутиен или корсет?

Много дами се изкушават да носят корсет в сватбения си ден вместо традиционния комплект бельо. Специално се препоръчва за жени с по-голям размер на гърдите и по-кръгли форми. Добре подбраният корсет ще им помогне да оформят и оптически изтъняват фигурата ви. Допълнително предимство на корсета е перфектната подредба на роклята. Заслужава да се обърне внимание обаче, че корсета не е подходящ за рокли с голи гърбове, а по-скоро за по-изградени творения.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е защитено!
X