Безплатна доставка за поръчки над 100.00лв!!!

Еротично и секси бельо, Дамско бельо и Бански костюми големи размери | Smilewear | Подари усмивка Еротично и секси бельо, Дамско бельо и Бански костюми големи размери | Smilewear | Подари усмивка

Качествения материал е гаранция за удобство и комфорт при сън

Сънят е много важен за правилното функциониране на цялото тяло. Какви елементи спомагат за комфортна почивка? Всички желаем сънят да доведе до резултати, но ние трябва да осигурим правилната температура в спалнята, да се успокояваме преди лягане и да облечем удобни пижами, изработени от подходящи за кожата материали.

Какво да вземете предвид при избора на пижама?

Купуването на правилната пижама първоначално е доста сложно, противно на очакванията. Спалните комплекти трябва да отговарят на определени условия. Жените в спалнята искат не само да се отпуснат удобно, но и да изглеждат привлекателно. Най-важният критерий при избора на пижама със сигурност е материалът.

Кои тъкани работят най-добре?

За жените, които особено ценят комфорта, памукът несъмнено ще бъде добър избор. Памучните пижами се характеризират с висока абсорбция на влага – функция, полезна особено през горещите летни месеци. Памукът е много щадящ кожата и освен това има висока пропускливост на въздух. Добрата топлоизолация прави памучните пижами чудесен избор и в по-хладните дни.

Друга забележима материя е вискозата, ценена специално заради оригиналния си вид много подобен на коприната, като материал по отношение на абсорбцията на влага работи дори по-добре от памука.

Естествени или синтетични влакна, какво трябва да купите, когато купувате пижама?

Изглежда, че когато става въпрос за нощно облекло, естествените влакна са най-добрият избор поради високата пропускливост на въздуха и абсорбцията на влага. В ситуация, в която най-много се грижим за чувствения външен вид, синтетиката излиза на преден план. Защо? Синтетичните влакна се отличават със своята гъвкавост и по този начин са чудесни за пижами, които се използват за оформяне на тялото. Еластан определено се откроява сред синтетичните влакна. Облекло, направено от този материал, не само допринася за визуалното подобряване на външния вид на нашата фигура, но също така поддържа формата си, независимо от обстоятелствата и не изисква гладене. Какъв е изводът? Както естествените, така и изкуствените материали имат своите предимства. Крайният избор на пижама зависи от много фактори. Хората, склонни към алергии и раздразнения, трябва да търсят нощни дрехи сред памук или вискоза. Жените, чиято кожа не е толкова взискателна, имат много по-широк избор.

Удобен сън и чувствен външен вид, как да го комбинираме?

Когато избираме пижама, основната ни цел обикновено е удобен сън. Външният вид обаче също е значителен, особено ако споделяте спалнята с партньор. Спалните комплекти от фланел или памук със сигурност са топли, удобни и приятни на допир, но те са далеч от чувствеността. Сатенените фусти от своя страна са лошо дишащи, което може да повлияе неблагоприятно на състоянието на кожата на страдащите от алергия. Как да изберем? Решението е много просто. Струва си да имате няколко варианта за пижама за различни обстоятелства в гардероба си. Памучната пижама ще бъде полезна по време на изключително ниски температури, докато сатенена тениска с нотка на дантела е идеална за романтична вечер с любимия ви.

Защо е нежелателно да спите в обикновени ежедневни дрехи?

Голяма група хора избират да спят с тениски или други дрехи, които вече не са годни за носене. По много причини е по-добре да се избягва подобно действие. Ежедневните дрехи са изработени от напълно различни материали от нощното облекло, така че спането в обикновена тениска няма да ни осигури комфортна почивка.

Какво още си струва да знаете?

Подходящото успокояване преди лягане се състои от много елементи. Нашият мозък трябва да бъде правилно подготвен за нощна почивка. Всички знаем, че не е препоръчително да се използват телефони в леглото заради синята светлина, която пречи на секрецията на мелатонин – хормонът, отговорен за добрия сън. Вечерен душ, билков чай ​​и подходуща пижама или нощница са ясен сигнал към мозъка, че е време за почивка. Следователно дрехите за сън трябва ясно да се свързват със съня. Въвеждането на подобни решения в ежедневието ни ще доведе до по-добро функциониране на цялото тяло.

Голям избор от нощници, пижами и домашно облекло, може да откриете тук

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е защитено!
X