Безплатна доставка за поръчки над 100.00лв!!!

Еротично и секси бельо, Дамско бельо и Бански костюми големи размери | Smilewear | Подари усмивка Еротично и секси бельо, Дамско бельо и Бански костюми големи размери | Smilewear | Подари усмивка

Как да се грижим за бельото

Основното правило е винаги да четете зашития етикет. Перете бялото бельо с перилен препарат за бели дрехи. Цветните дрехи са най-добре измити с прах за пране, предвиден за деликатни материи. Бельото с дантели трябва да се третира внимателно. Избягвайте да използвате омекотител за тъкани в пералната машина, когато перате бельо. Води до счупени еластанови влакна.

Как да избегнете промяна в цвета?

Никога не перете бели дрехи заедно с цветни тъкани. Изплаквайте редовно филтъра на пералнята, за да избегнете възможни цветни утайки, които да обезцветят дрехите при следващото пране. Изплакнете пералнята преди да изперете бели дрехи, за да сте сигурни, че в машината не са останали цветни утайки.

Пране в пералня машина

Когато перете в пералнята се придържайте към температурата, която е на етикета за пране. Не мийте по-горещо от това. Благодарение на новите и ефективни прахове за пране не е необходимо да се използва по-висока температура от това, което пише на етикета. За бели и цветни дрехи е обичайно да се перат на 40 градуса по Целзий. Не перете сутиените си в машината. С ръчно пране прахът за пране трябва да бъде напълно разтворен, преди да поставите дрехите във водата. Не киснете по-дълго от 5 минути.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е защитено!
X