Безплатна доставка за поръчки над 100.00лв!!!

Еротично и секси бельо, Дамско бельо и Бански костюми големи размери | Smilewear | Подари усмивка Еротично и секси бельо, Дамско бельо и Бански костюми големи размери | Smilewear | Подари усмивка

Как да разпознаем, че бельото е изработено от качествени материали?

Материалите, от които се използват за ушиването на бельото са много важни не само заради комфорта при носене и усещането, когато материалът докосва кожата, но и заради здравето ни. Според изследвания приблизително 75% от материалите, които носим, ​​се абсорбират през кожата и тялото. Ето защо, когато пазарувате, обърнете внимание на състава, даден на етикета.

Носете дрехи от естествени материи.

Материалите са разделени на памук, лен, вълна, синтетични и изкуствени. Вероятно сте чували многократно, че си струва да изберете естествени влакна. Най-популярните от тях са памук, коприна, вълна, лен, конопени влакна и бамбук. Те са безопасни за нашата кожа, допускат въздух, позволявайки циркулация на топлината, което означава, че ние не се потим както при синтетичните материали.

Избягвайте изкуствените материи.

Синтетичните материали са направени от химически вещества, използвани в индустрията за създаване например на реклами (акрил, найлон, полиестер), или са образувани в резултат на химическа обработка на природни вещества (вискоза). Последните са подобни на естествените материали, но са много по-евтини. В допълнение към много недостатъци, видими от здравната гледна точка, такива материали обикновено са неудобни на допир, придържат се към потното тяло, не пропускат въздух, след измиване се разтягат и бързо се унищожават.

Как да изберем материи?

Малка част от изкуствените влакна не са вредни за здравето ни и могат да подобрят комфорта при носене на дрехи. Вълнените пуловери обикновено с малка добавка на акрил, която е поносима и безопасна стават по-добри. Поради тази причина не стигайте до крайности и избирайте само естествени материи.

На какво трябва да обърнете внимание, когато купувате бельо?

Състав на етикета – Важно е повечето от тях да са естествени материи. Ако искате да купите нещо, направено от акрил или полиестер, леко разтегнете този материал и проверете дали той се връща в първоначалното си състояние. Ако не, тогава качеството на това влакно е ниско.

Избягвайте големите популяризирани марки, които шият продуктите си в Китай, Индия, Бангладеш или Виетнам, където използват тъкани и нискокачествени багрила, които могат да раздразнят кожата ви. Такива марки изкушават клиентите с ниска цена на продуктите, но е по-добре да спестим и да харчим повече, в които ще се чувстваме по-добре и които ще ни служат по-дълго.

Как да закупите бельо от качествени влакна по-евтино?

Както всички знаят, трябва да платите повече за добро качество. Самите производствени разходи, използващи висококачествени суровини и багрила, са по-високи. Абонирайте се за бюлетина ни и ние ще ви изпращаме информация за отстъпки и специални промоционални оферти.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е защитено!
X