Безплатна доставка за поръчки над 100.00лв!!!

Еротично и секси бельо, Дамско бельо и Бански костюми големи размери | Smilewear | Подари усмивка Еротично и секси бельо, Дамско бельо и Бански костюми големи размери | Smilewear | Подари усмивка

Как да приготвите спалнята преди сън

В интерес на здравословния сън, не забравяйте да подготвите правилно спалнята за почивка. Важна е не само оптималната температура, но и правилният декор на помещението. Трябва също да премахнете всички фактори, които потенциално биха могли да ни стресират и по този начин значително да възпрепятстват заспиването.

Какво трябва да запомните преди лягане?

За да подготвите спалнята за почивка, не забравяйте да премахнете разсейващите предмети като силни часовници или абстрактни декорации. Също така си струва внимателно да покриете прозорците, за да не бъдете събудени от светлините на автомобили или близкото улично осветление. Препоръчва се също така да не поставяте твърде много растения в спалнята, които консумират твърде много кислород.

Правилната температура в спалнята

Преди да заспите, си струва да проветрите стаята старателно, за да осигурите здравословен сън в оптимално кислороден интериор. Предполага се, че правилната температура в спалнята трябва да бъде около 18 градуса. През зимата трябва да използвате овлажнител за въздух или просто поставяйте влажна кърпа на радиатора всеки ден.

За да бъдете съблазнителна и секси, както през зимните нощи, така и през летните вечери SmileWear ви предлага голямо разнообразие от луксозни модели пижами и нощници. Направете спането елегантно с луксозни нощници, носещи съблазън, нощници за по-специално изживяване или пижами за удобство, което ще ви донесе щастливи и приятни сънища. Всички модели са изработени от висококачествена мека тъкан, с много висока плътност и издържливост на пране. Моделите са създадени за дамите, които търсят комфорт и удобство за приятна почивка в къщи. Предлагат се в различни размери и са подходящи за уникален и запомнящ се подарък.

Пижами, Нощници, Домашно облекло и Халати

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е защитено!
X