Безплатна доставка за поръчки над 100.00лв!!!

Еротично и секси бельо, Дамско бельо и Бански костюми големи размери | Smilewear | Подари усмивка Еротично и секси бельо, Дамско бельо и Бански костюми големи размери | Smilewear | Подари усмивка

Как да изпеpете сутиена си на ръка?

Когато имате възможност е препоръчително да перете сутиена си на ръка. Вероятно го знаете или поне чувствате, че трябва да е така, но истината е, че обикновено има от една страна, липсата на време и много отговорности, от друга, изкушението под формата на пералня за бързо справяне. Въпреки това, винаги трябва да знаете, че сутиена не е блуза, панталон или друга дреха. Сутиенът е технологично усъвършенстван продукт, чиято конструкция е направена от екип инженери. Основната му цел е да подобри външния вид и комфорта на гърдите. Трудно е да се повярва, но това е истината. Един скъп, марков сутиен е в известен смисъл техническо чудо, което ще направи роклята или блузата да изглеждат страхотно, а гърдите, поставени в тях, ослепителни. Трябва да боравите с тази част от облеклото особено внимателно, в противен случай ще претърпите поражения, които не могат да бъдат поправени.

 Пералнята е враг на сутиена. Тя причинява разтягане на презрамките и лентата под бюста, деформира чашките, разкъсва дантелата, избледнява и отмива цветовете и бялото го прави сиво. Ръчното пране, въпреки, че е трудоемко е най-доброто решение за сутиените. Допълнителен проблем е фактът, че сутиенът е най-близо до тялото ви и дори много внимателната лична хигиена няма как да направи прането по-рядко. Честото излагане на сутиена ви на центрофугата на пералнята машина го прави бързо разваляем.

КАК ДА ПЕРЕТЕ НА РЪКА И БЕЗ ПРОБЛЕМИ?

Добър начин е да си направите ежедневен вечерен ритуал. Всяка вечер се пригответе за почивка, къпете се, нанасяте лосиони, кремове, миете зъби. Тези моменти могат да се използват за накисване на сутиена във вода с добавяне на нежна течност. След като свършите с процедурите бързо изперете сутиена с ръцете си.

 Ако имате изключително малко време и имате нужда да освежите сутиена си, можете да го направите, като вземете душ с него. Нежният сапун, който използвате за тялото си, ще бъде много по-добър вариант за сутиена, отколкото да го пускате в пералнята. Можете да изперете сутиена си бързо, докато се къпете и едва ли ще загубите ценно време. Сутиенът обича деликатността. Подходящи за него препарати са тези, които се използват за малки деца или бебета. Ето защо си струва да се запасите с прах или течност, предназначени за пране на детски дрехи. Много жени влязат в безсмислен цикъл като се опитват белият сутиен станал сив, да третират със силно измиващо средство, което причинява по-нататъшно изхабяване. Резутатът е, че оставате без сутиен и трябва да отидете в магазина за нов сутиен. Бихте могли да си спестите средствата, като се грижите за сутиена си от самото начало след покупката. Дори докато перете ръчно сутиена си, опитайте се леко да боравите с чашките. Особено, ако те са подплатени или формовани. Не трябва да бъдат огъвани, смачкани или усуквани. Това може да деформира деликатната им структура и да доведе до необратими деформации. Същото може да се случи и с банелите. Въпреки че обикновено са направени от тел, те също имат своя собствена, не толкова голяма здравина. Сутиенът не обича топла вода. Затова не злоупотребявайте. Добре е да се перат сутиените в хладка вода. Хладката вода ще се справи добре и няма да причини посиняване на белите сутиени.

 СУШЕНЕ НА СУТИЕНИТЕ

Никога не слагайте сутиените на радиатора. Смъртоносен е за ластиците, което ще доведе до бързо разтягане. В допълнение, високата температура също така насърчава деформацията. Не окачвайтее сутиена на презрамките, който по този начин ще се разтегнат.

 НЕ ИЗПОЛЗВАЙТЕ ЕДИН И СЪЩИ СУТИЕН ВСЕКИ ДЕН

Трябва да знаете, че сутиените се отпускат. Те са ушити от такива материали, които са чувствителни към разтягане. Затова не носете един и същ сутиен ден след ден. Един ден „почивка“ е достатъчен за сутиените. Третирани по този начин, те ще продължат по-дълго да ви служат и няма да изискват постоянна подмяна с нови. Следователно два модела, използвани през ден, са минимална добра алтернатива.

 ПРАНЕ НА СПОРТНИ СУТИЕНИ

Тези видове сутиени са най-устойчиви на пране в пералня. Разбира се, говорим за меки модели. Ето защо можете да поверите тяхното освежаване на машината без големи страхове, но трябва да не забравяте да ги поставяте в специални торбички, да използвате подходящи прахове и комбинирате със съответните цветове с други дрехи.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е защитено!
X