Безплатна доставка за поръчки над 100.00лв!!!

Еротично и секси бельо, Дамско бельо и Бански костюми големи размери | Smilewear | Подари усмивка Еротично и секси бельо, Дамско бельо и Бански костюми големи размери | Smilewear | Подари усмивка

Как да изперете сутиена си в пералнята?

Сутиените са деликатно изработени продукти. Те всъщност са конструирани по такъв начин, че дори лека деформация може да бъде причина за негодността им за по-нататъшно носене.

Следователно правилното пране на сутиена е от голямо значение и оказва огромно влияние върху това дали ще ви издържи дълго време или ще трябва постоянно да харчите пари за нови модели.

Прането на сутиена в пералнята е рисковано, но не и невъзможно.

Какво да имате в предвид при пране на сутиена в пералня.

За сутиена не е най-важното, дали по време на прането ще загуби красотата си (въпреки че е и важно), но преди всичко дали ще продължи да изпълнява функцията си. И това до голяма степен зависи от използвания перилен препарат и как ще се извърши изпирането.

 В днешните време, доминирани от устройства, които подобряват качеството на живот и без които не можем да си представим домашните задължения, поради постоянна липса на време, е трудно да си представим ежедневно вечерно пране на ръка. Затова много жени, въпреки знанието, че пералнята не влияе добре на сутиена им с готовност я използват и без колебание слагат сутиена си в барабана с цялото останало облекло. Това перфектно се отразява на деформацията на сутиена, разтягат се презрамките и колана под бюста, издърпват се куките или връзките. Случва се дори излизане на банелите, което не само поврежда сутиена, но и може да застраши пералнята. Тези аргументи предполагат пране на сутиените на ръка. Аргументите обаче са аргументи и животът не винаги иска да ги приеме. Бързащи и преуморени, нямаме време и желание винаги да се грижим за бельото си. Ето защо, нека да спазим няколко правила.

 КАК ДА ИЗПЕРЕТЕ БЕЛЬОТО СИ В ПЕРАЛНЯТА?

Когато решите да изперете сутиените си в пералнята, помнете няколко съвета, които ще направят процеса много по-безопасен, отколкото просто да ги сложите с останалите дрехи в барабана.

 Сложете сутиена (сутиените) заедно с малко количество други неща, които не са тежки. Не е грешно да перете сутиена си с дънки или голяма кърпа. Изберете деликатна програма за измиване, която е най-близка до ръчното пране и която няма да има бързо въртене. Изберете прах, течност или капсули за деликатни тъкани. Можете да използвате такава марка, която е предназначена например за кашмир или за деца. Меки или спортни сутиени без връзки могат да се поставят директно в барабана на пералнята. Всички останали сутиени е необходимо да се затворят в специална мрежа за пране на бельо. Това ще защити сутиена, няма да му позволи да се заплита с други дрехи, а ако изберете твърда мрежа – няма да позволи чашките да се деформират. Сушенето на сутиена никога не трябва да се извършва в сушилнята. По-добре е да изсъхне на въздух окачен над колана, поставен между чашките, като така ще избегнете разтягане на презрамките.

Както можете да видите, когато следвате няколко прости правила, е възможно да изперете сутиена си в пералнята, което обаче не се препоръчва да бъде много често.

 Ако имате изключително малко време и имате нужда да освежите сутиена си, можете да го направите, като вземете душ с него. Това е прост и използван от много жени начин. Нежният сапун, който използвате за тялото си, ще бъде много по-добър вариант за сутиена, отколкото да го пускате в пералнята. Можете да изперете сутиена си бързо, докато се къпете и едва ли ще загубите ценно време. Това няма да отнеме много време и определено ще послужи на сутиена повече от „малтретирането“ в пералнята. Сутиенът обича деликатността. 

Как да перете сутиена на ръка вижте тук

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е защитено!
X