Безплатна доставка за поръчки над 100.00лв!!!

Еротично и секси бельо, Дамско бельо и Бански костюми големи размери | Smilewear | Подари усмивка Еротично и секси бельо, Дамско бельо и Бански костюми големи размери | Smilewear | Подари усмивка

Как да изберете чорапогащник за вашия тоалет

Есенно-зимния сезон се отличава от пролетно-летния по това, че времето не ни позволява да носим пола или рокля без чорапогащник или чорапи. Дали да покрием краката си с нещо, представа да бъде избор и става необходимост. Нека да го направим приятна необходимост. Нека да направим избора съзнателно, за са се чувстваме удобно и елегантно.

За тази цел си струва да запомните няколко основни правила:Най-добре е да изберете цвета на чорпогащника или чорапите по-светъл от цвета на обувките. Изключение правят само непрозрачните черни, благодарение на които искаме оптически да изтъним и удължим краката си. Можем да облечем такива чорапогащници с червени високи токчета или други цветни обувки.

Не забравяйте, че всички гладки, непрозрачни чорапогащи в тъмни наситени цветове, правят краката ви да изглеждат по-стройни.

Когато избирате шарени или ажурни чорапогащи или чорапи, уверете се, че останалата част от облеклото не е прекомерно шарена или цветна. В иделания случай, тя ще бъде тонизирана, гладка и не лъскава.

Минималния блясък на краката не е проблем, ако не се откроява на преден план при стилизация и когато останалата част от облеклото не е много лъскава.

Когато обличате чорапогащи или чорапи, не забравяйте да обуете затворени обувки. Ако искате да носите обувки с отворени пръсти, посегнете към специалния тип чорапогащник с изрязани пръсти. В офертата на Gabriella това е моделът Vella.

За бизнес срещи и работа, при които се налага дрес-код, се препоръчват класически чорапогащи в плътни нюанси. Черен, само ако останалата част от стилизацията е запазена в черно.

За среща или други специални случай, когато искате да изглеждате ефектно и привлекателно, удължете краката си, облечени на високи токчета, за предпочитане , ако са в цветни чорапогащи – това ще засили ефекта.

Не се колебайте, изберете и поръчайте вашите чорапогащи и чорапи тук

Източник: Gabriella

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е защитено!
X