Безплатна доставка за поръчки над 100.00лв!!!

Еротично и секси бельо, Дамско бельо и Бански костюми големи размери | Smilewear | Подари усмивка Еротично и секси бельо, Дамско бельо и Бански костюми големи размери | Smilewear | Подари усмивка

Как да изберем сутиен и неговия размер?

Много клиенти ни питат: Как да изберем правилно обиколката на сутиена? Изборът на подходящ сутиен е изключително важна стъпка при закупуване на бельо – особено за онлайн магазин. Предлагаме ви как да изберете сутиен, така че да облекчава правилно гръбнака и в същото време да представя гърдите ви по атрактивен начин.

Видове сутиени

Сред най-често срещаните видове сутиени са:  

– Подплътен, чудесен за по-големи размери.

– Полуподплътен, много универсални модели, които повдигат бюста и го показват красиво.

– Балконети, вид сутиен без презрамки, които са по-съблазнителни модели, които също повдигат бюста.

– Полукорсети, сутиени, удължени в долната част. Изборът им зависи главно от предпочитанията на потребителя и повода, за който той е необходим.

Не забравяйте обаче, че независимо от вашия избор, най-важното е правилният размер сутиен.

Как да изберем сутиен – обиколка

Основният размер на сутиен е число, което показва обиколката на тялото ви под бюста. Ако искате да измервате себе си, най-добре е да го направите пред огледалото, за да видите ясно какво показва сантиметъра. Той обаче не трябва да е стегнат, вие също трябва да заемате нормално отношение при издишване. Извадете 5 см от получения резултат, след което закръглете целия резултат надолу. По този начин ще получите първия размер сутиен, който ще ви помогне да изберете мечтания.

Защо правилното измерване на обиколката под бюста е толкова важно?

Ако сутиенът ви е твърде стегнат или твърде свободен, той просто няма да изпълнява правилно функцията си. Това няма да облекчи гърба ви или ще поддържа гърдите ви в правилна позиция, а цялото им тегло ще се опира на презрамките

Ако сте в състояние да поставите повече от 3 пръста под каишката на сутиена, това означава, че тя е твърде свободна и имате нужда от по-малък размер. Линията на сутиен на гърба също е важна – тя трябва да е права. Когато е извита, сутиените също могат да бъдат твърде разхлабени. От друга страна, не може да ви потисне или дори да възпрепятства дишането ви. Тогава определено е твърде стегнато и имате нужда от по-голям размер сутиен.

Как да изберем сутиен

След като сте измерили обиколката под гърдите си, време е да изберете правилната чашка. Привидният размер на гърдите ви може да бъде много объркващ и е по-добре да не разчитате на него. Искате ли да знаете размера на гърдите и размера на чашата? Вземете сантиметър и този път измерете обиколката на гърдите си. Спомняте ли си обиколката под гърдите си? Разликата между обиколката в бюста и под бюста ще ви помогне как да изберете сутиен. Колкото по-голяма е разликата, толкова по-голям е размерът на чашката. Когато чашата е твърде малка, бюстът по някакъв начин „се разлива“, т.е. се виждат малки неравности. Ако чашката е прекалено голяма, бюстът се скрива под нея и оставя грозно пространство. Комбинирайки размера на чашата с обиколката под гърдите, ще получите размер на сутиена. По този начин маркировките 75D или 90A вече няма да са тайна за вас.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е защитено!
X