Безплатна доставка за поръчки над 100.00лв!!!

Еротично и секси бельо, Дамско бельо и Бански костюми големи размери | Smilewear | Подари усмивка Еротично и секси бельо, Дамско бельо и Бански костюми големи размери | Smilewear | Подари усмивка

Как да изберем сутиен за големи гърди

Наличието на по-голям бюст със сигурност е голямо предимство и много жени биха искали да се похвалят с това. Въпреки това, това често може да бъде неудобство и да причини много неудовлетвореност, болка и заболявания.

Как да се предпазите от естетически лошо изглеждащи гърди в даден стил? Как да си осигурите комфорт и благополучие? Как да предотвратите болки в гърба и изкривяване на гръбнака?

 За да изберете правилния сутиен за големи гърди, първо трябва да изберете правилния размер сутиен, да изберете модел, който ще осигури добра подкрепа на бюста и да изберете стила, който отговаря на вашия вкус.

ИЗБОР НА РАЗМЕР

Изборът на подходящ размер за сутиен за по-големи гърди е много важен. Струва си да запомните важното правило, че размерът на чашката и размерът под бюста са плътно свързани помежду си и тъй като обиколката се увеличава или намалява, размерът на чашата се увеличава или намалява. Следователно тези два размера не могат да се разглеждат отделно.

 Когато избирате размер на сутиен за голями гърди, е чудесна идея да използвате съветите на консултант. Благодарение на това ще имате идея как да започнете да търсите и ще бъдете оборудвани с конкретни знания за вас и вашата фигура в продължение на много години.

Сутиен, който осигурява адекватна поддръжка и сутиен, които събира гърдите е перфектната комбинация за големи гърди. Изберете солиден сутиен, който има устойчива конструкция. Основата в сутиен за големи гърди е обиколката, именно той (а не презрамките) изпълнява най-важната задача, благодарение на която бюстът ви ще изглежда добре. Тя трябва да бъде по-широка и прилягаща, тъй като представлява основата на сутиена и скелето му. Големите гърди изискват сутиен, който няма да се разтегне и ще има по-широки презрамки и чашки.

 Ако сте прочели това, което е по-горе, може да помислите, че сутиенът, предназначен за големи гърди е грозно и скучно парче дреха, което трябва да се облече като наказание, само за да се почувствате добре и да укротите гърдите си. Къде е сексапила, сладките аксесоари, красивия дизайн и най-вече как да направите бюста си най-голямото предимство и да го покажете по неповторим начин? Всичко това и още повече е включено в кройката на вашия сутиен. Ако вече знаете какво да търсите, каква е основата, можете да започнете да приспособявате новия сутиен не само към изискванията на тялото си, но и към вашия вкус, рокля, повод.

ПРЕПОРЪЧИТЕЛНИ МОДЕЛИ ЗА ГОЛЯМ БЮСТ

 Моделът с подплатена чашка се препоръчва при големи гърди. Чашките на този сутиен обграждат цялата гърда и му придават закръглена форма. Не е подходящ за по-големи деколтета, но е идеален за ежедневна употреба. Той е удобен и перфектно изпълнява функцията за поддържане и „опитомяване“ на големи гърди.

Сутиените с меки чашки осигуряват максимален комфорт и са предназначени за дами и с голяма гръдна обиколка, които искат да запазят гърдите си оформени и стегнати и обичат елегантен стил. Презрамките са със стандартна регулация на дължината. По-дълбоката чашка и подсилената изработка са специално съобразени с комфорта на дами с по-пищен бюст.

Сутиен с бюстие е друг вид сутиен, който се препоръчва за жени с по-големи гърди. Характерната му особеност е допълнителното оформяне на тялото, защото съчетава чертите на сутиен и корсет. Отлична поддръжка се осигурява от широка лента под бюста, а горната част позволява бюста да бъде добре изложен. Този модел ще бъде чудесен за по-голямо деколте, идеален за летни блузи и рокли.

Сутиен с оптично намаляване размерите на бюста е за специани задачи. Това е  сутиен за дамите, които не са възхитени от размерите си. Целта му е оптически да намали гърдата поради специфичното изрязване. Този сутиен леко изравнява гърдите отпред и ги избутва настрани. Благодарение на това ефектътивно намалява бюста ви дори с цял размер.

Спортен сутиен за големи гърди е истинско „чудо“ на технологиите. Целта му е да укроти бюста по време на дори големи физически усилия. Дамите, които тренират бягане, представляват особено предизвикателство за производителите на сутиени. Ако искате да научите повече за сутиените за спорт в големи размери, следете за новите модели от Колекцията Есен-Зима на Kinga.

 Моля, да имате в предвид, че всеки добър сутиен няма как да бъде много евтин, а добър сутиен за големи гърди още повече. Притежателите на малки гърди могат да си позволят пазаруване във веригите магазини, но това не се препоръчва за жени с по-големи размери. Определено е по-добре да отидете при специализирани продавачи, където не само можете да получите съветите на опитен персонал, но преди всичко можете да сте сигурни, че продуктите са добре проектирани и зашитени. Не можете да спестите от сутиен за големи гърди, но също така не е необходимо да преплащате. Има много полски, отлични марки, които са специализирани в дамското бельо, включително сутиени за големи гърди. Gorsenia или Kinga могат да бъдат отличен избор. По-големите разходи за сутиен са не само инвестиция в комфорта и надеждността на продукта, но и по-продължителната му употреба. Сутиенът не само се подлага на нормално износване като всяко друго облекло, но и елементите му се разтягат и след известно време престава да се носи. По-скъпият, марков модел ще изпълнява функциите си по-дълго и по този начин няма да се налага постоянно да купувате нов.

Споделихме с вас рецепти за избор на сутиен за голям бюст. Вече може да сте сигурни, че нищо няма да ви се подава, изскача или излива. Намирането на бельо за дами с голям бюст е предизвикателство, а понякога създаването на стилна визия изглежда трудно постижимо. Ще бъдете с бельото през целият ден, така, че освен да се чувствате привлекателна с него, задължително трябва да бъде и много удобно. Помнете, че най-голямата тайна за стил на дамите е правилният сутиен – първата и задължителна стъпка към добре изглеждащите дрехи. 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е защитено!
X