Безплатна доставка за поръчки над 100.00лв!!!

Еротично и секси бельо, Дамско бельо и Бански костюми големи размери | Smilewear | Подари усмивка Еротично и секси бельо, Дамско бельо и Бански костюми големи размери | Smilewear | Подари усмивка

Как да изберем перфектните бикини според формата на дупето

Със сигурност сте наясно, че има много различни видове гърди. Някои са по-пълни отгоре или отдолу. Някои са близо един до друг, а други са по-далеч един от друг. Някои дори са с различни размери или сочат нагоре или надолу.

Знаете ли обаче, че има и различни форми на дупето? И както е важно да знаете формата на гърдите си, за да намерите подходящите сутиени за вас, също толкова ценно е да знаете формата на дупето си по същата причина. Формата на дупето ви зависи от множество фактори, включително къде дупето ви е най-широко, кои части на бузите ви имат най-пълнота и дори структурата на бедрата. Готови ли сте да разберете кои бикини стилове ще ласкаят вашата фигура? Прочетете нататък, за да научите за най-често срещаните форми на дупето, както и кои бикини са идеално подходящи за всяка.

A-образна Форма

Имате ли по-пълни бедра и по-широк ханш? Тогава вие може би имате A-образна форма. Пластичният хирург д-р Матю Шулман, каза за Cosmopolitan, че жените, които имат тела с форма на круша, обикновено имат A-образни дупета, които се разширяват на бедрата. Имайки предвид факта, че имате по-стройни бедра, може да искате да потърсите стилове, които са изрязани по-високо на крака – например бикините и други стилове с високо изрязване са идеални. Какъвто и стил да изберете, добре е да изберете бикини, които имат много опъване, покриващи идеално пълните ви бедра.

V-образна форма

Ако вашето дупе е най-пълно и заоблено в горната част в близост до най-широката точка на бедрата, тогава вероятно имате V-образна форма. Ако търсите да създадете илюзията за повече пълнота на дъното, тогава стилове като момчетата, хипстери и бикини могат да помогнат за изравняване на нещата. Обърнете внимание, че някои орнаменти на гърба на бикините също могат да добавят обем към корема ви, което го прави да изглежда по-закръглено.

Квадрат форма

Бедрата ви са почти една и съща ширина като талията? Ако имате право, атлетично тип тяло, което почти няма извивки, тогава имате дупе с квадратна форма. Тази форма обикновено е еднакво широка отгоре надолу. Така че, ако се стремите да направите дупето си да изглежда по-пълно навсякъде, може да опитате бикини за оформяне на дупе, за да създадете някои извивки. Също така, имайте предвид, че по-вероятно е чорапогащник с щампа или дантела да направи вашето дупе да изглежда по-обемно.

Кръгла форма

Ако имате дупе във формата на кръг, вие сте щастлива дама. Не само, че това е една от най-търсените форми, но е в основата на всеки стил бикини и чорапогащи. Кръглото дупе е равномерно пълно навсякъде, изпъквайки навън отгоре надолу. Жените с този тип дупе са склонни да са много по-широки в бедрата, отколкото в кръста, като по този начин постигат фигура на часовници. Ако търсите достатъчно покритие, имайте предвид, че бикините вероятно няма да го прикрият. Бикините със оформящ и стягащ ефект са перфектни за такива дупета. Не забравяйте да инвестирате в чифт, който пасва безупречно, за да избегнете издутините.

Сърце форма

Във формата на сърце дупето е по-широко отдолу, с пълни бузи и по-тясна в горната част. Оформянето е това, което прилича на формата на сърцето с главата надолу. Основното на тази форма на дупето е да се търсят бикини, които видимо повдигат. Бикините и прашките може да са най-добрият ви залог за постигане на балансиран външен вид. В идеалния случай те трябва да прегърнат долната част на задните ви части за най-ласкателния вид.

Ако има нещо, което искаме да наблегнем, и това е, че всички форми на дупета са красиви. Най-добрият стил за бикини за вас зависи от вашите лични предпочитания. Въпреки че тези предложения могат да ви помогнат да намерите перфектните бикини, които ласкаят вашата фигура, само вие можете да решите кои от тях да ви накарат да се чувствате удобно и уверено. И в крайна сметка прилягането има значение много повече от стила. Бикини, които прилягат безотказно на вашето тяло, никога няма да се очертаят, увиснат или да създадат грозни изпъкналости. Не забравяйте: не става въпрос за прикриване на така наречените „недостатъци“, а по-скоро за подобряване на тези завидни активи.

Не се колебайте и разгледайте новите ни колекции бикини тук

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е защитено!
X