Безплатна доставка за поръчки над 100.00лв!!!

Еротично и секси бельо, Дамско бельо и Бански костюми големи размери | Smilewear | Подари усмивка Еротично и секси бельо, Дамско бельо и Бански костюми големи размери | Smilewear | Подари усмивка

Как да изберете бельо, подходящо за формата на тялото

Формите на женското тяло са много и различни. Избора на бельо, което идеално пасва на определена фигура, ще ви помогне да го подсилите и да се почувствате по-красиви в своите и на партньора ви очи.

Първото предложение очевидно е да се опитате да скриете слабите места и вместо това да насочите вниманието към най-добрите части на тялото си. Ето няколко предложения как да изберете идеалното съвпадение в зависимост от размера на тялото си.

Тяло във формата на триъгълник – круша

Жените с триъгълно тяло, наричано още круша, обикновено имат тесни рамене, изразен ханш и гърди със среден малък размер. В този случай бельото ще трябва да пренасочи вниманието от бедрата към гърдите. Малките гърди изискват избор на сутиен с твърди и леко подплатени чашки, за да даде повдигащ ефект, но в същото време да остане естествен. За да подобрите допълнително деколтето, можете да подчертаете гърдите с бродирани или шарени сутиени. Бикините трябва да са прости и за предпочитане едноцветни, идеалните модели са бразилианите. Може да придадете по-хармонична форма на дрехите като изберете панталони с висока талия, като препоръчваме бикини за моделиране с висока талия.

Тяло във формата на обърнат триъгълник

Когато женската фигура е по-тясна на бедрата и по-широка в горната част на гърдите, перфектното бельо е това, което подчертава областта на таза. Идеалният тип сутиен е този с триъгълни чаши, но изборът варира в зависимост от размера. Ако гърдите са в изобилие, се препоръчва сутиен без подплънки, който поддържа и подсилва деколтето. Що се отнася до бикините се препоръчват специални материи и бродерии, а най-подходящите модели са танга и бразилиана.

Тяло във формата на правоъгълник

Като цяло жените, които имат конструкция, наподобяваща правоъгълник, не показват очевидна диспропорция, но имат някои извивки и доста прав силует. В този случай е възможно да избирате от богат избор от интимни костюми, но избягвайте прекалено подплатени сутиени. Друг съвет е да предпочитате цветни и декорирани костюми. Препоръчваме комплект бяло дантелено бельо.

Тяло във формата на часовник

Жените с форма на часовници имат много забележими и сравнително пропорционални извивки. В този случай едноцветните дрехи са подходящи и избора пада върху бразилиани или бикини с висока талия и полуподплътени сутиени и корсет.

Тяло във формата на кръг

Жените с формата на кръг са склонни да слагат няколко излишни килограма върху областта на корема, така че трябва да подчертаете гърдите. За долната част е препоръчително да избягвате изрязани бикини или къси панталонки. Предпочитайте бикини или килоти с висока талия.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е защитено!
X