Безплатна доставка за поръчки над 100.00лв!!!

Еротично и секси бельо, Дамско бельо и Бански костюми големи размери | Smilewear | Подари усмивка Еротично и секси бельо, Дамско бельо и Бански костюми големи размери | Smilewear | Подари усмивка

Какво отличава луксозното бельо от обикновеното бельо?

Много малко неща са толкова загадъчни, колкото луксозното бельо.

Повечето хора, смятат, че цените на бельото са произволни и са направени, за да се възползват от потребителите.

Какво отличава луксозното бельо от обикновеното бельо?

Повечето от нас ежедневно носят бельо. Това включва: сутиени, бикини, халати, пижами, корсети, чорапогащници, чорапи, нощници и др.

Луксозното бельо се различава от другото бельо по тези три критерия: материали, конструкция и дизайн. Докато всички тези неща заедно водят до увеличаване на крайните разходи за дрехата (част от луксозното ценообразуване на луксозното бельо), ползата идва, когато качеството на конструкцията и материалите далеч надминават по-евтините им части. Това означава, че днес можете да си купите копринен халат от луксозна марка и да го носите десетилетия, като цената, която давате и износването да намали минимум вложените средства.

Луксозното бельо също предлага повече вариации в дизайна. Големите компании често са задължени от акционерите да създадат продукт, който е достъпен и пазарно възможен. Много марки са склонни да следват едни и същи тенденции и всичко изглежда повече или по-малко идентично след известно време.

Повечето производители на луксозното бельо са малки фирми, които често се управляват само от няколко човека (а понякога и само един човек). Дизайнерите на луксозно бельо създават продукти, които са истински произведения на изкуството. Висококачествените материали означават, че бельото ви може да изглежда красиво и да се чувствате красиво.

И накрая, луксозното бельо предлага добри доходи на тези, които се занимават с неговото производство. Голяма част от цената на бельото е производството, и един от начините, по който големите марки поддържат ниските си цени, е чрез аутсорсинг на труда в страни, където разходите за производство (като заплатите) са изключително ниски.

Има доста бутици и онлайн магазини в Европа, произвеждащи луксозно бельо и пазаруването при тях е съвсем различно преживяване. Бутиците имат индивидуалност. Те са насочени към конкретния клиент, който може да се обслужва от собственика на магазина. Там има определено ниво на доверие. Тъй като бутикът знае, че харчиш трудно спечелените си пари и защото вярваш в техните преценки, има мотивация да ти изработи и представи най-доброто.

Луксозният бутик не само ще може да отговори на въпросите за оразмеряването например, но и ще може да прецени вашите вкусове и предишни покупки, и ще препоръча нови продукти. Това е все едно да имаш личен купувач на бельо. Веригите или универсалните магазин просто не могат да се конкурират с този вид индивидуализирано внимание.

Как можете да разберете, ако това, което купувате, е наистина лукс?

Сега стигаме до същноста на тази статия. Готови сте да купите нещо. Но откъде знаете, че купувате наистина лукс, а не просто “лукс”.

Ако пазарувате в нов магазин, можете да направите няколко бързи проверки. Например, запознати ли сте с някоя от марките? Ако е така, какво мислите за тях? Ако не, можете ли да изследвате марките, за да получите представа за това колко високо е качеството?

Може би изненадващо, по-малката селекция от марки бельо може да бъде показателна за по-високо качество като цяло. Това може да означава, че магазинът носи само най-добрите артикули от определена категория (за разлика от всичко). Ако марките, които познавате, са висококачествени, тогава и другите вероятно ще бъдат също така.

Вторият начин е да разберете дали купувате истински лукс е да проверите съдържанието на влакното в това, което виждате. Докато луксозното бельо може да бъде изработено от синтетични материали, по-голямата част от марките луксозни бельо се основават на естествени влакна като коприна, кашмир, памук или лен.

Трето, проверете дали има място за дизайн или производство. Докато луксозното бельо със сигурност може да се произвежда в китайски фабрики, много луксозни марки предпочитат да използват по-малки, по-локализирани фабрики.

Кратък списък на нещата, които трябва да имате предвид, когато купувате луксозно бельо

Бъдете влюбени – Покупката на луксозно бельо трябва да бъде нещо, което отнема дъха ви, кара очите ви да светят и да тупти сърцето ви. Всеки път, когато облечете бельото, трябва да ви напомня за тези чувства. Луксозното бельо е преди всичко за радост и свързване със себе си.

Попитайте за помощ – Когато пазарувате в магазин за бельо, ние сме вашите съюзници. Ще бъдем щастливи да чуем вашето мнение ще ви помогнем да намерите идеалния избор. Попитайте ни!

Намерете точния размер –  Както при всяко бельо, оразмеряване варира между различните марки и стилове. Ако не сте сигурни как ще ви пасне нещо, проверете таблицата с размерите на всяка марка и се премерете, според указанията.

Не позволявайте да стои забравено – Носете това, което сте купили. Не го съхранявайте само за специални поводи. Често носете луксозните си покупки, защото го заслужавате.

Ако сте любител на луксозно бельо, бихме се радвали да видим какво мислите в коментарите.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е защитено!
X