Безплатна доставка за поръчки над 100.00лв!!!

Еротично и секси бельо, Дамско бельо и Бански костюми големи размери | Smilewear | Подари усмивка Еротично и секси бельо, Дамско бельо и Бански костюми големи размери | Smilewear | Подари усмивка

14 февруари – Какво бельо да изберете за Св. Валентин?

Живеят само влюбените, останалите просто съществуват! Уилям Шекспир

Празникът на влюбените приближава. Скоро можем да усетим атмосферата на Свети Валентин. Ще се появят романтични комедии и романси. Витрините в много магазини ще са украсени със сърца, купидони и други символи на любовта. В радиостанциите ще се пускат все повече романтични хитове. Всичко това се случва за да може на 14 февруари всички влюбени да се почувстват по уникален начин и ще изживеят празника си в необичайна атмосфера.

Денят на влюбените е празник, който се появи сравнително наскоро, едва през 90-те години. Въпреки кратката си история, Денят на влюбените бързо се установи у нас и бързо премина в ранг на една от най-важните дати в светския календар. Традицията да изразяваме и празнуваме чувствата е много дълга, но едва наскоро го свързваме с датата 14 февруари и празника на Св. Валентин. Разбира се, не всеки го харесва, някои в Свети Валентин виждат само комерсиален празник, който изкуствено е пренесен в страната ни, но повечето от нас оценяват най-романтичната нощ в годината, когато атмосферата на нежност и магията на чувствата излизат на преден план. И макар, че всеки ден трябва да помните за любовта и другата си половина, понякога си струва да я празнувате по специален начин. И затова 14 февруари се превръща в специалната дата, когато всичко около нас ни напомня за любов и любим човек.

Обичайно е в деня на Свети Валентин любовниците да си подаряват малки подаръци. От години най-изявените подаръци за Свети Валентин са цветя, шоколади, фини бижута и … чувствено бельо. Тънките или палави дамски комплекти, според мнозина са една от най-добрите идеи за успешен подарък за Свети Валентин. Още повече, че в зависимост от етапа, на който се намират отношенията ни и с какъв характер и темперамент е надарен партньорът ни, можем да се съсредоточим върху напълно различни решения.

Какви видове бельо можем да изберем за Свети Валентин?

Бельо с мотиви на Валентин – Най-разпознаваемият символ на любовта и самият Свети Валентин, разбира се, е червено сърце и този символ много често се появява и на бельото. Еднакво популярни мотиви, свързани с Деня на влюбените, са различни видове плюшени мечета, целувки или цветя. Този тип бельо с мотиви на Валентин е доста естествен и безопасен избор за празниците на влюбените.

Чувствено и елегантно бельо за Свети Валентин

Разбира се, не всеки ще хареса младежки модели и лозунги на типичното бельо за Свети Валентин. Хората, които преди всичко ценят стил и елегантност, ще се насладят на вкусното и фино класическо бельо много повече. Червеното е цвят, свързан с любовта, така че за да подчертаем уникалната възможност можем да изберем елегантни и стилни модели бельо в червени цветове. Елегантните, стилни модели на сутиени, бикини или нощници винаги са чудесен и сигурен избор. Нищо няма да зарадва повече от деликатен, приятен на допир материал, декориран с дискретни дантелени шарки.

Бельо с хумор – предложение за пакостливост

Популярен и често подбран тип бельо за Свети Валентин са модели в хумористичен стил. Сред този тип продукти ще намерите различни забавни модели и лозунги. Хуморът, игривостта и перверзността доминират в този тип бельо. В края на краищата, всички знаем, че практически всеки мъж, независимо от всичко има в себе си нещо от малко дете, което обича смях, шеги и забавление. 😉 Този тип бельо могат да бъдат избрани както от хора в дългосрочни отношения, така и от партньори, които все още нямат дълъг опит в отношенията си – в края на краищата именно хуморът работи най-ефективно.

Пикантно бельо за Свети Валентин

Последният от популярните видове бельо на Свети Валентин е еротичното бельо. Популярността му определено нараства всяка година, а селекцията от интересни модели е наистина широка и разнообразна. Костюмите или сексапилното боди могат да запалят сетивата и да бъдат истинската корона на романтична вечер. Смелите модели на еротично бельо със сигурност ще внесат допълнителна доза пикантност и желание във връзката, ще позволят на въображението да поеме контрол и ще помогне да се реализират най-съкровените желания и фантазии.

Кое от предложенията смятате, че е най-подходящо за Свети Валентин? Съветваме ви да споделите мненията си в коментарите и да се възползвате от изненадата ни за празника. Изберете уникално бельо за Свети Валентин за себе си или другата си половина днес!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е защитено!
X