Безплатна доставка за поръчки над 100.00лв!!!

Еротично и секси бельо, Дамско бельо и Бански костюми големи размери | Smilewear | Подари усмивка Еротично и секси бельо, Дамско бельо и Бански костюми големи размери | Smilewear | Подари усмивка

Какво бельо да избера под бели дрехи?

Белите дрехи не са само бели ризи, които обикновено се носят за работа, но белия цвят е един от основните цветове, носени през лятото. Бялото отразява слънчевата светлина, благодарение на което дрехите ни не се нагряват толкова, колкото по-тъмните цветове в слънчевите дни. Снежнобяли рокли, къси панталони, ярки ризи с къс ръкав са страхотни при високи температури. В допълнение, бялото съвпада почти с всеки друг цвят, така че с дрехи в този цвят е лесно да се създаде ослепителна стилизация.

Какво бельо обаче трябва да се носи под бели дрехи, за да изглежда това феноменално?

Бели дрехи = Без бельо

Първото и най-важно правило – облечете телесен цвят бельо под белите дрехи, сянката на което ще съответства на вашия тон на кожата. Благодарение на това сутиенът, носен под блузата, няма да бъде видим и ще ви позволи да се чувствате комфортно. Бельото в телесен цвят е задължително в гардероба на всяка жена. Той е универсален и идеален за носене под всякакъв вид дрехи.

Други цветове бельо просто ще блестят, което не изглежда елегантно. Често жените носят бели сутиени под бели блузи, надявайки се, че „бялото съвпада с бялото“. Това е грешка, защото ако материалът е дори малко прозрачен, сутиенът ясно се откроява спрямо останалата част на блузата, което не винаги изглежда естетически приятно. Не забравяйте също, че различните тъкани имат различна дебелина, което ги прави по-полупрозрачни или по-малко. Струва си да проверите преди да купите дали бельото действително ще бъде видимо. Просто сложете ръка или парче друго облекло под плата и разберете. Ако е непрозрачно, можете да облечете любимото си бельо без страх. В допълнение към избора на правилния цвят бельо, трябва да обърнете внимание и на стила на сутиена. Съпоставете го с кройката на блуза или рокля, така че бельото в телесен цвят да не стърчи изпод дрехите. Бялото харесва простотата, така че трябва да изберете прости стилове за него. Дантелени сутиени с декоративни шевове ясно се открояват върху гладък материал, за разлика от гладкото, безшевно бельо.

ДАМСКО БЕЛЬО – СУТИЕНИ

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е защитено!
X