Безплатна доставка за поръчки над 100.00лв!!!

Еротично и секси бельо, Дамско бельо и Бански костюми големи размери | Smilewear | Подари усмивка Еротично и секси бельо, Дамско бельо и Бански костюми големи размери | Smilewear | Подари усмивка

Има избор и за PLUS SIZE

Пазаруването на сутиени за жени с голям размер може да бъде разочароващ и обезкуражаващ процес. Съвременната индустрия за бельо е насочена главно към жените с по-слаби фигури, което прави опитите за намиране на подходящ размер сутиен голямо предизвикателство.
Ако сте уморени да се прибирате в къщи с празни ръце всеки път, когато се опитате да си купите нов сутиен, прочетете надолу, за да научите повече за тайните на качествените сутиени и как да ги намерите сами.
Има много видове сутиени, предлагани в големи размери. Макар че почти всички сутиени, рекламирани като „плюс размер“, се съсредоточават главно върху осигуряването на допълнителна поддръжка и сигурност, това осигуряване варира различно в зависимост от вида на сутиена, който изберете.
За много жени, избора на сутиен, който да подхожда добре, да поддържа бюста и да е съвместим със стил и ежедневните дейности често изглеждат невъзможни, но изборът на сутиен плюс размер не е задължително да е толкова обезсърчаваща работа.

Много сутиени „плюс размер“ всъщност са само по-големи версии на стилове, които първоначално са били проектирани да се поберат на по-малки бюстове и кльощави фигури. Докато тези сутиени са оразмерени, за да пасват на гърдите на големите жени, повечето от тях всъщност не осигуряват нивото на подкрепа и сигурност, което повечето плюс размер изисква от жените за удобно целодневно носене.
Всички сутиени, които носите, дори и само под ежедневните ви блузи, трябва да ви накарат да се чувствате секси и уверени. Едно от най-големите оплаквания за сутиените с плюс размер е, че са достъпни само в неутрални цветове и скучни стилове.
За щастие цветни, стилни, секси сутиени се предлагат в големи размери. Стойте далеч от крехките дантели, които предлагат нулева подкрепа или сигурност, дори и да са налични в размерите ви и да пасват на вашия бюст. Вместо това, проверете за колекции, които включват секси стилове с всички функции за поддръжка, което е необходимо за вашето удобно през целия ден и дават тласък на вашето самочувствие  всеки път, когато ги носите.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е защитено!
X