Безплатна доставка за поръчки над 100.00лв!!!

Еротично и секси бельо, Дамско бельо и Бански костюми големи размери | Smilewear | Подари усмивка Еротично и секси бельо, Дамско бельо и Бански костюми големи размери | Smilewear | Подари усмивка

Зряла Красота…

Представете си, че се намирате на непознато място където никога не сте били и никой не знае възрастта ви. Всичко се определя само от това на колко години се чувствате. Колко бихте си дали?

Какво бихте взели с вас на безгрижна ваканция?  Какво бихте направили за незабравима есен? Как бихте преоткрили партньора си – психически или физически?

Повечето от нас смятат, че са по-млади или по-възрастни от реалната си възраст. Факт е, че всички остаряваме различно и много хора се чувстват по-стари или по-млади в различни периоди. Независимо от възрастта ви, можете да се насладите на красив външен вид и да излъчвате страхотна енергия. Просто променете начина, по който се грижите за…мислите си!

Какъв е смисълът да притежавате нещо красиво, ако никога не можете да го носите? Да носите перлите си всеки ден или да си ги слагате само за специални случаи? Да експериментирате с любимите си  сенки и да създадете закачлива визия или да сложите грим, които ще промени живота ви? Съществуват безброй възможности. 

Французите казват, че каквато и да ви е възрастта, много по-важно е на колко години се чувствате! Защо тогава зрелите дами не би трябвало да подчертават женствеността си с помощта на красиво и  изключително бельо? Изключително изработените сутиени, очарователни бикини, чувствени топове, съблазнителни бодита, секси комплекти или еротични нощници са създадени за всички, не само за младите жени. 

Много хора смятат,  че заедно с хода на времето,  цъкащият часовник и спадането на самочувствието дамите 40+ често са  принудени  да оставят еротичното бельо в гардероба. Тези старомодни разбирания обаче с бърза скорост пътуват към миналото. Много дами 40+ търсят  дълги чорапи, жартиери, дантелени сутиени и, разбира се, прашки.

Красотата идва във всякакви възрасти и размери. Независимо в кои клуб сте – Plus-size, Curvy, Maxi дами с пухкави форми, имащи си от всичко на правилните места – имате избор.

Няма значение дали сте на 20 г. или на 40+. Отдайте се на жаждата за живот и забавления!

Дами, Заслужава си да обогатите гардероба си. Блясъка в очите ви е гарантиран!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е защитено!
X