Безплатна доставка за поръчки над 100.00лв!!!

Еротично и секси бельо, Дамско бельо и Бански костюми големи размери | Smilewear | Подари усмивка Еротично и секси бельо, Дамско бельо и Бански костюми големи размери | Smilewear | Подари усмивка

За сватбите и бельото

Булчинското бельо е предизвикателство. Жените са направили навика да носят специално бельо за сватбената си церемония и сватбената вечер в продължение на векове. Това е така и с други вековни сватбени традиции, като например носенето на нещо назаем или булката да хвърли букета, а неомъжените дами да се състезават за него.

Както повечето други модни и красиви тенденции, булчинското бельо се е променило значително с времето. Традиционното булчинско бельо се предполага, че е бяло и сравнително скромно. Тази традиция произтича от идеята, че булките трябва да останат чисти и невинни до тяхната брачна нощ. Макар и да не става достояние на околните, не правете компромиси с най-съблазнителната част от романтичния си образ. Имайте предвид, че е изключително важно да заложите на удобно бельо, изработено от естествени материи, за да се чувствате комфортно и свободно през сватбения ден.
Разбира се, за повечето съвременни жени тази концепция изглежда невероятно старомодна. В днешните времена много жени избират изцяло да се откажат от булчинското бельо в традиционни стилове и да изберат свое собствено бельо. Избирането на палаво булчинско бельо, за да се насладите на вашата брачна нощ може да бъде забавно и вълнуващо.

Няма нищо лошо в традиционното булчинско бельо, но ако сте отегчени от бяла дантела и сатен, добре е да знаете, че имате други възможности. Не мислете, че има задължително булченско бельо и трябва задължително да го облечете. Започнете да обмисляте какво искате да носите. Вашият приоритет при избора на булчинско бельо трябва да бъде намирането на това, което ви харесва и това, което ви кара да се чувствате великолепно и секси. Единствените хора, които някога ще видят бельото, което купувате, сте вие и вашият нов съпруг. Ако откриете бельо, което ви кара да се чувствате уверени, не се страхувайте да го купите.

Един чудесен начин да се смеси стандартно и палаво бельо е да сглобите свой уникален комплект булчинско бельо, който включва както традиционни, така и по-модерни части. Добър пример би бил дълъг бял булчински корсет с ярки червени бикини. Експериментирайте с различни модели и цветове, и създайте перфектния баланс за перфектна изненада за партньора ви.
Едно важно нещо, което трябва да имате предвид по време на процеса на избор на булчински бельо, е как ще изглежда под вашата сватбена рокля. Много комплекти за бельо вероятно ще се виждат, когато облечете роклята си.

Може да бъде забавно за вас и вашия бъдещ съпруг да знаете, че носите специално бельо под роклята си по време на вашата сватба. Но никое правило не казва, че трябва да носите бельото, което искате да покажете на вашата сватбена вечер по време на вашата истинска сватбена церемония. Може да си купите два комплекта: по-стандартен и удобен, които да носите под сватбената рокля и да оставите съблазнителната си, сексапилна и романтична визия за първата брачна нощ. За нея, можете смело да развихрите фантазиите си, избирайки ефектни комплекти дантелено бельо, жартиери, секси бикини, и ефектни чорапи.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е защитено!
X